• +18
  • Esiimi orala nasıl ikna edebirlirm

Poncigimm ilişki öncesi kızımın şampuanıyla yıkıyorum ben çoğu zaman mis gibi oluyor vallahi koku olsa alırım kokuyu hemen ben. Ama ani gelişen bir ilişkiyse yalatmam ben.

Poncigimm tercih meselesi herkes yapamaz saygı duyacaksın yapacak bişey yok 🙂

Poncigimm kendı ıstmesı lazım. Ilk evlendıgımde eşimde yapmıyodu ama bn ıstmedım yni şu son beş yıldır hep yapıyor kendı ıstegıyle yani ıcınden gelmesı gerek

Valla canım benim eşim seviyor yapmayı yaptırmayı ben cok denedim asla yapamıyorum almıyo miğdem dedim oda zorlamıyor artk şükür anal ve oral hariç gayet zevkli yapıyoruz sevişme falanda önemli zorlama bence şart değil

19 gün sonra

Poncigimm benim eşim çok güzel yapar emer yalar çokda hoşuma gider kendimden geçerim resmen

2 ay sonra

Kirmizisarap poff benimde esim oyle zorla yaptiriyorum her defasinda herdefasinda dediysem ben hep isterim oda hep red eder ayda yilda bir agdadan sonra ikna olursa yapar oda uzakdan uzakdan ve sey beceremiyor gibi sanirim istemedigi icin ozellikle zevk suyundan tiksiniyor arkadaslarim var zevk suyunu yutuyolar mis esleri asiri hosuna gidiyomus dilleye dilleye bi oluyolarmis bizimki ustunden ustunden sevmiyorum bende oyle yapmasini soyluyorum csnim istemiyo istahim yok midem bulanir tiksinirim falan filon 🙄

Delihatunnn içinden gelmesi lazım diğer türlü kendini kurdu mu yapamaz zaten, sen istediğin için değil kendi istediği için yaparsa ikiniz de zevk alırsınız 👌

bittercikolata ama o istedigi herseyi yaptirir iliskiye gitmekten tutun pozisyondan sakso gibi gibi dier vs seylerden ne isterse yaptiriyor ben istemesem de ikna ediyo inatla isteyip bu bana haksizlikmis gibi geliyor

Delihatunnn Haksızlık kesinlikle, ikinizin de duygusal ve fizyolojik ihtiyaçları var ve hersey karşılıklı, ha bu zorunluluk demek değil asla insanın içinden gelecek dediğim gibi eşinin mutluluğunu hazzını da en az kendinki kadar düşünecek 🌸

Bence o sana yapmazsa sende yapma bekle bakalım biraz

Ah benimkide tam aksi her defasinda yapmak istiyo ama hazir olmadigim zamanlar ben istemiyorum, günlük pedin kokusu falan adami rahatsiz etmesin diye, ama onun verdigi orgazm hissi cok baska yaa onu her kadin tatmali, sende ona yapma ve bunuda acik acik soyle, gor bak bakalim nasil yapcak o zaman 😂

bittercikolata iste ben ses etmeyim hic istifini bozmaz ben bosalmak istemeyim bosaltmaz bile cennet canina minnet olur herseyi birbirimizden isteye isteye hallediyoruz