• +18
  • Esiimi orala nasıl ikna edebirlirm

Kizlar ben eşime oral yapıyorm ve eşim çok seviyor yapmamı ama kendisi bana yapmıyor işte migdem bulanıyor falan diyor nasıl ikna edebilirim acaba sulandigi için mi migdesi bulanıyor banyoda yapalım diyorum temzi olur hem yine kabul etmiyor 😄🙄

Poncigimm güzel koku falan sürüp al kafasını yapıştır oraya ahahha psikolojik olarak midesi almıyor sanırım bu durumda yapmaz gibi hiç

Poncigimm bizim de midemiz bulanıyor heralde. Zevki olsun diye yapıyoruz. Bizimkide midesi bulanıyor. Tadı kötüymüş. Hamilesin ya ondan demişti. Sen yapmazsan ben de yapmam dedim. Ondan önce de çok iştahlı yaptığını söyleyemem. Görev gibi uzaktan uzaktan. 😠 Aklıma geldi gıcık oldum.

Poncigimm ilişki öncesi kızımın şampuanıyla yıkıyorum ben çoğu zaman mis gibi oluyor vallahi koku olsa alırım kokuyu hemen ben. Ama ani gelişen bir ilişkiyse yalatmam ben.

Poncigimm tercih meselesi herkes yapamaz saygı duyacaksın yapacak bişey yok 🙂

Poncigimm kendı ıstmesı lazım. Ilk evlendıgımde eşimde yapmıyodu ama bn ıstmedım yni şu son beş yıldır hep yapıyor kendı ıstegıyle yani ıcınden gelmesı gerek

Valla canım benim eşim seviyor yapmayı yaptırmayı ben cok denedim asla yapamıyorum almıyo miğdem dedim oda zorlamıyor artk şükür anal ve oral hariç gayet zevkli yapıyoruz sevişme falanda önemli zorlama bence şart değil

19 gün sonra

Poncigimm benim eşim çok güzel yapar emer yalar çokda hoşuma gider kendimden geçerim resmen

bir ay sonra

Kirmizisarap poff benimde esim oyle zorla yaptiriyorum her defasinda herdefasinda dediysem ben hep isterim oda hep red eder ayda yilda bir agdadan sonra ikna olursa yapar oda uzakdan uzakdan ve sey beceremiyor gibi sanirim istemedigi icin ozellikle zevk suyundan tiksiniyor arkadaslarim var zevk suyunu yutuyolar mis esleri asiri hosuna gidiyomus dilleye dilleye bi oluyolarmis bizimki ustunden ustunden sevmiyorum bende oyle yapmasini soyluyorum csnim istemiyo istahim yok midem bulanir tiksinirim falan filon 🙄

Delihatunnn içinden gelmesi lazım diğer türlü kendini kurdu mu yapamaz zaten, sen istediğin için değil kendi istediği için yaparsa ikiniz de zevk alırsınız 👌