Ehvamliamme52 görev olarak görmeyin canım, canım acıyacak diye düşünüp hemen olsun bitsin diye şartlıyoruz kendimizi o yüzden oluyor tamamen psikolojik.
Zor durumdayım yetişin ☠️
Nietzsche 2.5 senelik evliyim hayatımda sadece kuruluğu ve isteksizliği sadece hamilelikte yaşadım (kuruluktan dolayı kaçıyodum )nıye bilmiyorum 🤦♀️Her erkek gibi eşimde 2 güne bir ister senin o dediklerin şimdi bende oluyor benımde bebegim var . Ama hamilelikte bebek olmadıgı için yorgun olmuyodum ve kaçamıyordum 😬şimdi kuruluktan filan hiç eser yok . Eşimin iki güne istemesi cok hosuma gidiyor.
Frenchoje Herhangi bsy kullanmadn mi cnm
Prensessannemm ben trendyoldan bir çikolata ve kahve aldım istek artırıcı. Hem psikolojik olarak hemde içeriği olarak işe yaradı gerçekten. İstersen bakıp sende alabilirsin. Kayganlaştırıcı da kullanmaya başladım. Artık canım acımıyor.
hemsreanne internetten arastirabilirsin canim cogu kadin yaptırıyormus ama biraz pahali tabi bi ara g noktasi hakkinda arastirma yaparken rastlamistim bir igne varmis onu olunca g noktan buyuyor bulunmasi daha kolay ve daha yuksek haz aliyorsun iliski daha guzel oluyor senin icin yani 😘
LiTeraRy şaşırdım ilk kez duydum valla neyse ona para veremem benim g noktam bana yeter 😂😂
hemsreanne haha aynen oylee 😁🤦♀️
tokyo-12 ben kızı uyuturken burda takılıyorum sonra çocuk uyuyor hop eşimin tepesine🤣
Frenchoje banada yazarmisin
Birtanem
kızlar sağlık açısından sıkıntınız yoksa bu durum psikolojik oluyor. Kendinizi tam anlamıyla hazır hissedip kafanızda ki tüm düşüncelerinizi bırakmanız lazım. İsterseniz ilk seferinde istek artırıcı kullanabilirsiniz. Sonrası zaten kendiliğinden gelir.
Aylizak trendyoldan aldım ben 48 hours diye bir marka var,istersen bak canım
Aylizak çikolatasını denedim kahvesi de duruyor daha denemedim
omremr psikolojik boyutu da var işin tabiki büyük ölçüde. Ben eşime habersiz yedirdim kendim de yedim. Uzun süre etki göstermese de ilişki süremiz 10 dakikadan 1 saate çıktı. Bunda benim rahat olmamın da payı büyük.