SSelinn ilk geceden ilişkiye girmek zorunda deilsin önce sevişin uzun uzun o seni sem onu tanıyın birbirinizin zevk noktalarını bulun sonra ısık görmüş tavsan gibi bune böyle diyip soğuyabilirsin erkek her gördüğü deliğe bayılır ama kadınlar öyle değil konusun sevisin orgazm olmayı öğren noktaları bul eşinle paylaş senin için ızdırap olmasın

• [silindi]

Nietzsche thanks canım sorry dikkat ederim 😏

• [silindi]

Nietzsche üslubumu beğenmek zorunda değiller ki cinsellik yazıyor koskoca cinselliği de açık konuşuyoruz beğenmeyen girmez veya girsede beğenmedigini okuyup yorum yapmaz dimi? Ufacık kizlar varsa da girmesinler bı zahmet bu yaşta cinselligi merak ediyorlarsa ben napayım başlığa göre girsinler

[silindi] normal hayatında da süreki y.rak kürek a.m g.t memeli mi konuşursun sen . Bu kelimeleri söylemenin bin tane yolu vardır. Veya bu kelimeleri kullanmasanda hepimiz anlayabilecek kapasitedeyiz. Aman neyse uf anlatmak için uğraşmıcam anlamazsın

• [silindi]

Mickey daha once duymuştum bende arkadaşa söyledim 😏

[silindi] nerden duydun? Başkasından duyduğunu başkasına mı öneriyosun yani

[silindi] ya anlatımında bir şekli var o kelimeyı kullanmasan mesela.yanı hoş gözükmüyo

@SSelinn İlk gece çok özel ve romantik olmalı bence ) bir birini seven iki aşık beden kavuşacak sonunda)) ama neden çekiniyosun ki?) Ben de utangaç bi insanım ama evlenmeyi ve onunla olmayı iple çekiyorum.😕bizim nişana az kaldi:/ bana kalırsa nişandan sonra isterim ama evlenmeden olmaz diyor😑böyle rol değişmiş gibiyiz))) normalde çok utangaç ve çekingen biriyim ben de ama konu sevgilim ve onunla birliktelik olunca , içimden bi ateş çıkıyo😬😅 bana da tehşis koyarsaniz sevinirim😬

[silindi] o ufacık kızlar ergenlik çağında oluyorlar. Ergenlik çağındaki kızlarında duygu durumunu biliyor olduğunu düşünüyorum. Kendi ergenliğinden yola çık. Bir şeyi söylemenin on tane yolu vardır ama sen gidip en kötüsünü seçiyorsun. Bizim tepkimiz buna. Anlatmak istediğin aynı şeyi farklı üslupla anlatsan kimse sıkıntı çıkarmayacak.