senOlsanBari lezbiyenlerin gözü yaşlı 😂
Bir anı..
Bademsekeri daha önceki kuaför hikayesinin farklı versiyonu. İnanmadım. Kurgu başarılı
Bademsekeri hic mi hic inandirici olmamis. Yalan oldugu cok net anlasiliyor sair hanim iyi gunler 🤦♀️😎
[silindi]
Olivetti yedigin domates bile kaç kişinin elinden geçiyor 😅 yikasanda ne kadar cikicak mikrobu eşimin dedesigil çiftçi domatesin üstünde kertenkele 🦎 bile yürüdüğünü gördüm gezerken 😅 bil istedim
Bilinmeyennumara kızın biri ağdaya gitmiş ordaki görevli ağdayı bitirdikten sonra yağı sürmek istemiş. Sonrasında oral yapmış hayır diyememiş kız orgazm olmuş falan filan gibi bişiydi. Senaryo çok benzer geldi🤓
Heaven1708 evet ben de okumuştum onu😂😂
Bademsekeri 14 saat öncr katılmışsınız ve bir sex hikayesi yazmışsınız hiç inandırıcı gelmedi açıkcası şayet gerçeksede kızın yaptığından büyük hata sizin demekki sizinde gönlünüz varmış ne iğrenç şeyler
@Heaven1708 oha ohaa daha neler duyacağız Allah’ım 😩😩
Bademsekeri o an çalışanın yapması çok yanlış ama hoşunuza gitmiş gerisini boşverin ☺️
Bademsekeri trolleme be bizi 😂 çok fantazi hikayeleri okumuşsun 🤣
Olivetti iç çamaşır denemek yasak değil ki pentide bile sütyen deneyebiliyosun
Bademsekeri gecende bir arkadas ağda yaparken kız yalamaya başlamştı nasıl izin verdiniz ya çok tuhaf gercekten
Heaven1708 hahha bende okumustum onu yeni yazdm
Momm2260 o geldi benimde aklıma ilk 😂
Bademsekeri halit ziya boyle yazmadi be abla.Ne cevherler varmis sende
Bademsekeri bunun gerçek olduğuna inanmıyorum. Salak saçma seyler uydurmaya başlamıssınız iyice. Biri bana dokunacak boşaltacak bende ses çıkarmayıp zevk alacağım he. Ne saçma işler ya.
Bademsekeri sizde buna izinmi verdiniz pes diyorum