• Muhabbet
  • Evliyim ve Eski Sevgilim Mesaj Atmış(!)

Tostoyevski Bence eşinize anlatın. Böyle insanların ne yapacağı belli olmaz. En azından eşiniz sizden duysun. Instagramı da gizliye alın,mesajları da engelleyin arkadaş dışında kimse mesaj atamaz.

Tostoyevski Ben olsam silerdim eşimede bişey demezdim boşuna moraliniz bozulacak ikinci kez yazarsa ozaman dersin bir kere yazdı umursamadım sildim diye ne diyecek ki

Ben olsam silerdim söylemeden. Erkek sonuçta karısına mesaj atılmasını hazmedemeyebilir.Baktim ki bas edilmiyor öyle söylerdim. Benim esimde cok kıskançtır ve boyke bi durumda sessiz kalmaz bulur o adami .

Tostoyevski bence iyi dusun bazi erkekler senden yuz bulmasa mesaj atmazdı hala gorusuyonuz gibi kafasında şeyeler yaratabilir ve durduk yere suçlu olursun eşinle arandaki bağ nasıl her konusulda mutlaka bana inanır diyorsan anlat bi daha mesaj atarsa esin devreye girer ama eşim bana güvenmez gibi bi şüphen varsa sil engelle gitsin

Tostoyevski bakın benim eşim kıskançlık üstüne Master yapmıştır. Ama başıma böyle bi şey gelse, mesajları neden sildin, görmemi neden istemedin, sakladığın bir şey mi var diye kendi kendini de beni de yer bitirirdi. Sizin bir suçunuz yok, o yüzden dokunmayın mesajlara. En fazla karıma bir daha mesaj atma diye karşılık yazar.

Tostoyevski bence eşine söyle daha sonra öğrenirse açıklama yapmakta zorlanirsin en azından senden öğrensin sonuçta senin yaptığın bisey yok

Tostoyevski sil engelle geç . Gelen her mesajı aramayı eşlere gösterecek olsaydık ohhoooz tabi ben kendi ilişkim için konuşuyorum sizin eşiniz sorun çıkarabilir

Tostoyevski saklayacak gizleyecek birşey yoksa anlat en fazla sosyal medyanı kapattırır adam öldürmez dimi? Benimde başıma geldi ayrıldıktan sonra psikopata bağlamıştı heryerden engellemiştim en son eşime msj atmış ne dediyse artık bende anlattım engellenen listesini gösterdim konu kapandı

Tostoyevski bence ne yap ne et yok et benim eşim görse beni keser eşinin telefonundan instagram bildirimini kapat yada gördüyse anlat olan biteni ben kendi açımdan örnek veriyorum şahsen ben olan biteni anlatsam yine de eşimin gazabından kurtulamam offff kolay gelsin bacım

Tostoyevski Sil ve engelle . Banada eskiden beni seven biri mesaj atmıştı sildim engelledim. Eşime söylemedim çünkü bikere daha böyle birşey olmuştu normal bir erkek arkadasım sadece bana nasılsın yazdı die bir gün boyunca surat asmıştı

Tostoyevski eşime de bana da eskilerimizin ulaştığı çok olmuştur niye kızalım ki birbirimize, engelleyip geçiyoruz hatta birde üzerine dalga geçiyoruz kudurdukları için kıskançlıktan yapıyorlar sonuçta eşinde görsün ne olacak senden kaynaklı bi durum yok sonuçta

Olivetti ketenprenses Tatataammm Ecemsss Dolunayy
              Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar.
              Dün eşimi uyandırdım. Eski bir arkadaşım mesaj atmış dedim, ne mesajı dedi baktı kim bu dedi sinirlendi ama sakin kalmaya çalıştı. Sonra ona mesaj atıp mesajları sildi. Dün bunun üzerine konuşmadık sanırım biraz sindirmesi gerekiyordu, ama gece boyu sırtı dönük uyudu normalde uyurken benimle sürekli temas halinde uyur ama ilk kez sırtı dönük yattı içim içimi kemirse de uyandırmadım benim bi suçum yoktu sonuçta. Sabah işe beni öpmeden gidince iyice sinirlendim aradım niye böyle yaptığını sordum. Hazmedemediğini o çocuğa ulaşacağını vs söyledi. Bulucam onu ailesine ulaşıcam dedi. Sen bana güvenmiyor musun dedim. Saçmalama senin bi suçun yok ama benim karımın kaşından gözünden bahseden bi …. haddini bilecek dedi. Eşimin ruhsatlı silahı var ve sinirlendi mi gözü döner ama sakinken aşırı merhametli bir adamdır. Aklıma neler neler geldi saçmalama dedim kızımız için hiçbir şey yapmıycaksın dedim. Baya konuştum tamam ama dedi bu yumru boğazımdayken bana huzur falan deme dedi. Aramız baya soğuk şu an, bir şey yapmasına karşı olduğum için bana çok kızıyor bu yüzden de tavırlı.. İnşallah bu süreci de atlatırız çok sağolun

KirmiziOjeli. Biraz aşırıya kaçan mesajlardı fiziksel özelliklerimden bahsetmiş karısını sevmediğini bana benzemesini istediğini vs yazmış. Yoksa sıradan bi mesaj olsa bu kadar canım sıkılmazdı

Dolunayy Evet ben de şu an tavır yiyorum bana çok soğuk davranıyor ama biri bana yazdı diye değil yazan kişiye bir şey yapmasına izin vermiyorum diye

Naberbenz Takıntılı olduğunu bilmiyordum inan ki çok uzun hikaye anlatsam yeni bi post olur

Frenchoje Evet söyledim saklasaydın daha çok sinirlenirdim dedi. Hazmedemedi daha mesajları inşallah aramız düzelir eşimi gerçekten çok seviyorum