Olivetti ketenprenses Tatataammm Ecemsss Dolunayy
Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar.
Dün eşimi uyandırdım. Eski bir arkadaşım mesaj atmış dedim, ne mesajı dedi baktı kim bu dedi sinirlendi ama sakin kalmaya çalıştı. Sonra ona mesaj atıp mesajları sildi. Dün bunun üzerine konuşmadık sanırım biraz sindirmesi gerekiyordu, ama gece boyu sırtı dönük uyudu normalde uyurken benimle sürekli temas halinde uyur ama ilk kez sırtı dönük yattı içim içimi kemirse de uyandırmadım benim bi suçum yoktu sonuçta. Sabah işe beni öpmeden gidince iyice sinirlendim aradım niye böyle yaptığını sordum. Hazmedemediğini o çocuğa ulaşacağını vs söyledi. Bulucam onu ailesine ulaşıcam dedi. Sen bana güvenmiyor musun dedim. Saçmalama senin bi suçun yok ama benim karımın kaşından gözünden bahseden bi …. haddini bilecek dedi. Eşimin ruhsatlı silahı var ve sinirlendi mi gözü döner ama sakinken aşırı merhametli bir adamdır. Aklıma neler neler geldi saçmalama dedim kızımız için hiçbir şey yapmıycaksın dedim. Baya konuştum tamam ama dedi bu yumru boğazımdayken bana huzur falan deme dedi. Aramız baya soğuk şu an, bir şey yapmasına karşı olduğum için bana çok kızıyor bu yüzden de tavırlı.. İnşallah bu süreci de atlatırız çok sağolun