Yaa bu kıldan tüyden bıktım beee 😂 ağda yaparım batık olur diğeri gür çıkartır napcan yaa. Daha önce yüzümden lazere gittim ama bı fayda görmedim ☹️ iyice sinir olmaya başladım. Aranızda Philips lumea kullanan var mı bı bilgilendirse🥴😊

Ben kullanıyorum memnunum yumusacık oluyor uzun süre cıkmıyor tek şeyi sabır yer yer atış yapıyosun o beni oyalıyor yoksa mük👍🏻

Tombul_tavsan bende kullaniyorum ve gerçekten çok memnumum. Eskiden olsa her duş alışımda jilet kullanıyordum çünkü çok çabuk uzuyorlardı. Şimdi ise cok azalmaya başladı ve aşırı yumusak oldu tenim 👍🏼👍🏼👍🏼 Sadece tüm vücüt yapmak istiyorsun biraz uzun sürüyor işlem.

Güzel kullanışlı ama uğraştırıcı biraz

Rouge tuylerin çikmalarinda değişiklik oluyor mu yani ince veya kalin kalinsa tuyler inceltiyor mu? Birde acitiyor mu? Almayi duşunuyorum da 🤔 yurt dişindayim geçen gormuştum sanirim 2 tür modeli var 🤷‍♀️

Deren tüylerde hicbir deşiklik olmadı bende aynı azalma oldu bide cogu yerlerde artık cıkmıyo once de kalın yoğun tüylerim yokty ben cok memnunum

Kalpkalbe nasıl yapıyorsunuz cnm normal lazere gıttım ama gıdemıyorum artık malum. Sıkıldım tuyden. Guzel mi cıhaz bırde braun var onuda met edıyolar ama her zmn cıkıyomu kıl tuy😂

Momm2260

Momm2260 braun u biomiyorum ama ben philips den gayet memnunum vallah.
            lazerede hic gitmedim ben. Kendi adima konuşayım, pek uygun bulmuyorum. Mahrem bölgelerimi bi başkasına açamam. Ondan dolayı evde kendim halletmekten gayet mutluyum. Uzur sürüyor ama ben hep kulaklık taıkp dizimi dinleyip öyle yapıyprum 🤣🤣 tez bitiyor bu şekil

Tombul_tavsan ben kullanıyorum aşırı memnunum 2 yıl olacak doğum felan yaptım hamile iken ara vermeme rağmen ⅔ ayda 1 kez çok az uzuyor jiletle alıp tekrar atış yapıyorum yumuşacık batık derdi hazırlıksız yakalanma derdi felan yok çok memnunum tavsiye ederim.

Tüm vücut yapamıyorum çocuklardan dolayı ama günlere bölüp bi gün bacaklar, bi gün koltuk altı- özel bölge olarak yapıyorum 👌🏻😅

Ezelinur bende düşünüyorum ben hep ağda yapıyorum ve henüz çıktığında hemen tekrar ağdayla alınmıyor biraz uzaması gerekiyor tutulmuyor çünkü ağdadan sonra tam çıkmaya başladığında onu kullansam faydası olur mu acaba acıyormu çok ve batıklara fayda eder mi

deleted_4033 özel bölge biraz açıyo onunda dereceleri var o bölgede ilk zamanlar 3 dereceye alıyodum acısı daha hafif olsun diye diğer yerlerde 5 derece yapıyorum ama zamanla alıştım tüylerde incelip azaldığı için artık 5 derecede yapıyorum her tarafı

Kumral188 benim aldığım model Kökten alındığında da kullanılabiliyor. ben önceden hiç jilet kullanmadığım için korkuyordum fazlalaşır diye yüzüme felan jilet kullanamam diye bu modeli aldım ama tam çıkmaya yakında kullanılır tabi ki.

Ezelinur yani ağdadan hemen sonra kullanılIır mı ve kullandığınız model hangisi nasıl bulabilirim 😌

Kalpkalbe bn gıttım de arq verdım pandemiden oturu kac seans ta bellimettı kendıni atişin ayarı varmi.