Momm2260 evet birdeb bese kadar ayari var. Kullanma kulavuzunda cilt rengine ve tüy rengine göre, hangi ayarda kullanman gerektigini acikliyorlar. Ama alistikca son ayarlarda kullaniyorum

Ezelinur sanirsam benkide ayni model 👍🏼
ben yurt dişinda yaşıyorum yaklaşık 230 € ya almıştım ve en uygunu buydu. En pahalıları bile makinaları ayni sadece başlıkları farklı oluyor. Ki hiç gerek yok bir büyük başlık vücut icin bir de küçük başlık yüz için kesinlikle yeterli 🙌

Ezelinur anladım canım araştırıcam peki bunun atış sayısı falan varmı nekadar süre kullanılıyor acaba

Kumral188 evet atış sayısı var modeline göre farkediyor ben 2 senedir kullanıyorum 5/7 yıl kullanabilirsiniz demişlerdi aldığım yerde.

Ezelinur cihazi kulanmazdan once jiletliyorsunuz dimi? Yuzede ayni şekil mi ben lazere gidiyordum jiletle biraz yapiyorlardi sonra lazeri uyguluyorlardi daha seyrek cikiyo şimdi ama philips lumeayi almayi duşunuyorum fiyatida ucuk biraz oyle araştiriyorum şimdilik 🤷‍♀️bide aciyor mu yani gittigim denedigim 2 3 guzelik salonlarinda lazerleri denedim 3 lazere gittigimde resmen her defasinda ağlardim 🤷‍♀️ ama sonuc superdi 👌 buda acitiyormu acaba?

edaa1 merhaba Philips Bri950/00 Lumea Prestige Vücut Yüz Başlığı ve IPL Tüy Alma.

edaa1 atış bitince sanırım kullanılmıyor artık yenisini almak gerekiyor tam emin değiilim ama kartuş değişimi de olabiliyor diye okumuşum bi yerde

Deren ben yüzüm de dahil ürünü alırken hiç jilet kullanmıyordum aldığım model kökten alındığı Zamanda kullanılabilen model. Yüzümü iple alıyırum ve sonradan atış yapıyorum biraz tüylerin çıkmasına yakın yapınca daha etki ediyor. Zamanla tüyler azalıp incelince yüz hariç diğer yerlere jilet kullanmaya başladım ama zorunlu deil isterseniz kökten alıp kullanabilirsiniz.

5 gün sonra

Selale tabi bacak gibi büyük bölgeler uzun sürüyor ama günlere bölerek yapıyorum ben iki güne mesela zorlanmıyorum bu yüzden