deleted_4033 ay sana cevap verdim şarjım bitti gitmemiş 😂 neyse zaten istesede yapmam dokunmam bile kendi kaybetti pis adam 😂
Çok utanıyorum ay
Tam ilişki esnasında söylediysen belki o an uygun değildi temizlik hijyen açısından. Şaşırıp hayır demiştir oral için uygun değil diye. Sonradan düşünüp nasıl reddettim diye pişman olmuştur. Bi dahakine kendi ister eminim😂
Yazargecerim ya bana da çok yapıyor öküz
Ballikaymak şeyini öpiyim mi ??? Kız o ne öyle direk oral deseydin bence bu kadar tepki almazdın 🙈
Sevdan_ile evet
lolipop1 bende antepliyim☺️
Sevdan_ile neresindensiniz bende antepliyimde
Sevdan_ile neresinden canm ben Şehitkamildeym
Ballikaymak e keşke böyle bir şey teklıf etmeseydın.adamın senden öyle bir isteği olmamışki.utanma artık kapat gitsin hiç olmamış gibi davran zaten unutulur gider
- Düzenlendi
Esmerbomba Şahinbey Güneykent tarafında oturuyorum
lolipop1 bende Şahinbeydeyim cnm
Ballikaymak mahrum kaldığı zevke yansin 😀
Ballikaymak 🤣🤣😊çok güldüm kız Allah da seni güldürsün adam tabi güler🤣🤣
Ballikaymak ıkı tarafta haksız bnce sen erken yapmakla oda boyle gulerek yapması ıle bnce hoş degıl
Ballikaymak öyle bişey olmamış gibi davran
Ballikaymak eşin olduğu için bu soruyu sorman gayet normal bence eşin biraz saçma tepki vermiş olur diye atlaması lazımdı normalde biz eşimle düğünden 3 ay önceden kıyıldı resmi nikah ama aynı evde yaşamadık düğün olana kadar Kendi evimizi tutmuştuk evimize gidip sevişiyorduk yani sonuçta kocam 😃