Olivetti Nietzsche bize tecrübelerini aktardığın için teşekkür ederiz . Yarın daha detaylı bir anlatım bekliyoruz 😂
Nietzsche Olivetti kajahsldndbsm😂biliyosun alkollüyken pek detay hatırlamam😂 bu arada senin detaya ihtiyacın yok çok yakından tanıyosun markayı😂
Nietzsche Olivetti şu nitelemelerin beni benden alıyor 😂 yaz bildiklerini de herkes faydalansın boşa açmadık postu 😂
Nietzsche Bal-_- tadı iğrenç onu belirtiyimde 😂😂viskiyle karıştırdık artı redbulla 😂😂hiçbi şekilde gideri yok
deleted_4033 Nietzsche Normalde de zaten azgınız günde iki üç yaparız 😅😅 ama eşimin bu gelişinde denemek istiyorum 🤣🤣🤣 sonuç ne olacak çok merak ediyorum
Prensessannemm Nietzsche cnm emziriyo msn yada gece hiç emzirmesek de sabah emzirsek bı sıkıntı olur mu biliyo msn
Nietzsche Prensessannemm ben emzirmiyorum canım kesiyorum bu ara . Bigün emzirmesen sonra ilk sütü sağıp döksen sorun olacağını sanmam😊
Nietzsche Bal-_- bizim 2 güne bir böyle ya ,özelliği kalmadı😂adama özel gece geçirmek istermisin diyorum nasıl diyor . İçkili falan diyorum. Öyle özel mi oluyor diyor 😂😂sen düşün çıtayı nereye çıkardığımızı
Gknlll Azra000 aynennn orada sert bişeyin olduğunu düşün o esnada da bişeyler izlemen gerekiyormuş 🙈🙈🙈🙈🙈 ama cidden güzrl oluyo farklı hıssettim kendimi 🙈😃😃😃