• Cinsellik
  • Eşim benimle beraber olmak istemiyor

feslegenn e sebebi bu demek seni istemiyor sevmiyor değil işte belli ki bebekten sonra zorluk çektiniz diye onunda psikolojisi bozulmuş.

Ezelinur Ama böyle bir neden olabilir minya Allah aşkına çocuk olcak diye beraber olmamak

feslegenn bizdede ilişki oluyor ama 5 dk sadece yani seninn kadınlıgını yasayamayısınka aynı sey bence yasayamamak buda gercekten bende söylemekten yoruldum ve artık mesafe koydum ve bundan sonra bebegimiz icin iyi olacagım sadece dedim adam bugun isten geldi hic konusmasa canına minnet ama evde bekleyen sevgi görmek istiyor kime ne bunu gördüm ya bnde hemen yumusardım artık bendede kayış koptu insan bi yere kadar sabrediyor

feslegenn olamaz ama psikolojik olarak etkileniyorlar ilişkiden kaçmaları bu yüzden çocuk olacak diye bi bahane sürmüş sadece aslında oda çoğu erkek gibi bebek sonrası depresyonunda olabilir demek istediğim bu

Loli bizimkide oluyor aslinda ilişki 3 günde 2 günde bazen kendi istiyor ama bizimkide 5 dakika bu da beni hiç tatmin etmiyor ben istediğimde beraber oluyoruz zaten çocuk olcak diyip erteliyor aslında çocuktan önce çok iyiydik

feslegenn kendim yazmışım gibi hissettim. Bende aynıyım. Hatta o kadar taktım ki kafama kavga çıktı en sonunda ağzıma geleni söyledim döktüm içimi boşancam senden dedim o da bağırdı filan baya kavga ettik ama şimdi dikkat ediyor. Yanlışlarının farkına vardı. Bazen güzellikle konuşmak yetmiyor demek. Kalp kırmak bağırmak gerekiyor.

ben de dogum yapali 6 ay olucak nerdeyse dogumdan sonra hic zevk vermedi 5 dk bile surmuyor yani benimki cocuk olacak korkusu da yok olursa olsun diyor ama bide kendine calosiyor 2iciyi isteyince yapamam yarina diyip gecistiriyor ama yine ayni yani

feslegenn kıyamam sana ya. Eğer imkanın varsa evlilik terapistleriyle kesin görüş. Evliliğin %90 cinselliktir proflar söylüyor. Cinsellik cok önemlidir sakın hafife alma. Hatta eşinin seni istememesi daha kötü bısey😭sen hemen bence uzmandan destek al olmaz böyle

feslegenn eşini takip et gizliden telefonlarına bak erkek numaralı olanları wht dan kontrol et .. umarım genel sıkıcı bir durumdur düzelirsiniz

feslegenn seni o kadar iyi anlıyorumki birde ben evliliğim boyunca hissetmedim ne zevk aldım ne orgazm oldum hiç bir şey darlık vardı doğumdan önce çox acı çekiyordum ilişki sırasında eşim öyle oldu bittiye getiriyorduki kuruluktan tahriş oluyordu acıyordu şimdide bebeğim 4,5 aylık ve ilişkimiz yok geliyor odun gibi yatıyor sadece kaç kere kavga ettim beni aldatıyormusun neden yaklaşmıyorsun diye ama nafile artık bende soğudum ve artık eskisi gibi iyi davranmıyorum öyle kırgınımki evlendiğim için pişmanım hatta ama sadece 1 az daha sabr edicem sonra düzelmezse boşanıcam yetti artık kendimi ezik gibi hissediyorum

Esmer95 sabır degısmezler bazen canım yoruluyor insan anlıyorım 😞

feslegenn valla pes ediyorsun zamanla zaten o isteginn falan da kalmiyor o kendi isterse reddetmiyorsun sorumluluk gibi yapip geçiyorsun istemesse sende keyfine bakip oturuyorsun zaten cocuk da olmuş dukkann kapanabilir😁

feslegenn sizin yine iyi bence benim mesala 2 ayda bir fln anca oda benim konuşmamla

Oliw İşsizlik var şuan eşimle konuştum iş konusuna kafam takılıyor dedi telefonunu saklamaz bı yere çıkmaz o yüzden aldatmadan suphelenmiyorum canım

8 gün sonra

feslegenn himm anladim canim ya bu erkekler varya. Hep kendiperi isteyince gekirler biz isteyince gelmezler