• +18
  • Evlenmeden önce sex

Bonibon geçmiş geçmişte kalmış o konuda haklısınız ama gönül eğlemiş diye ne kadar kolay söylüyosunuz öyle. İnşallah oğlunuz varsa ya da olursa bu şekilde yetiştirmezsiniz. Kadınlar erkeklerin gönül eğleyeceği varlıklar değil

Benim eşim evlenip ayrılmış evet bazen zor oluyo kabullenmek ama benden önce olmus bitmiş beni ilgilendirmiyo yani 😊

Sel123 siz birlikte olurken aklına gelmiyormu hiç hanı acaba onlarlada böyle sevişti dokundu gibisşnden

gollum nadı pekı hanı yapabılıyosunuz aklına getirmeden o zamnaalrını

Bilinmeyenlidenklem 🙈 Yanı sende haklısın ama genede insan bişi olsa acaba diyo onlarlada bunları yaptımı

Lavinia ne yaptın peki şuan nasılsınız aklına geliyor mu bu durum

Bonibon orası öyle tabı de genede kıskançlık galıba düşğncesi bile beni bitiriyor

gollum misal eşiniz onlrdan biri ile 3 sene birlikte yaşamıs olsa ne düşğnürdğnüz yanı sürekli seks yapıyolarmıydı evde nasıllardı filan aklına gelirmiyfi

Baykus benim ki one night stand takılmış hep tek uzun ilişkisi bendim. Hiç problem etmedim.

ZRaporu benimkinnde gek uzun ilişkisi benım ama benden önce öyle bısey yasamıs olması benı rahatsız edıyor yanı nası atmalıyım kafamdan

@Baykus hayir esim benden once kimseyle birlikte olmamis zaten oyle seylere cok ters bakan birisidir bende olmadim. O yuzden bi problem yok ama eger benden once olsaydi kabullenmezdim midesiz degilim. Ben nasil kendimi sadece ona ait olarak saklamissam oda ayni sekilde olmali bu isin kadini erkegi yoktur. Erkektir yapar diye birsey yok namus herkeste namustur. Fikrimce baska insanlarin gorusu farkli olabilir herkese saygim sonsuz :)