Tatataammm olabilir oda eşimin sorunu ahirette çeker cezasını
Evlenmeden önce sex
- Düzenlendi
Bonibon geçmiş geçmişte kalmış o konuda haklısınız ama gönül eğlemiş diye ne kadar kolay söylüyosunuz öyle. İnşallah oğlunuz varsa ya da olursa bu şekilde yetiştirmezsiniz. Kadınlar erkeklerin gönül eğleyeceği varlıklar değil
Benim eşim evlenip ayrılmış evet bazen zor oluyo kabullenmek ama benden önce olmus bitmiş beni ilgilendirmiyo yani 😊
Bilinmeyenlidenklem 🙈 Yanı sende haklısın ama genede insan bişi olsa acaba diyo onlarlada bunları yaptımı
Antisosyalmom aynen işte insanı hep o acabalar kafasını karıştırıyor
Antisosyalmom 3 sene boyunca birlikte olmuslar derken cinsel ilişki mi 🤔
Antisosyalmom sen yapsan o da böyle düşünür müydü?
Bilinmeyenlidenklem sen yapsan o da böyle düşünür müydü?
@Baykus hayir esim benden once kimseyle birlikte olmamis zaten oyle seylere cok ters bakan birisidir bende olmadim. O yuzden bi problem yok ama eger benden once olsaydi kabullenmezdim midesiz degilim. Ben nasil kendimi sadece ona ait olarak saklamissam oda ayni sekilde olmali bu isin kadini erkegi yoktur. Erkektir yapar diye birsey yok namus herkeste namustur. Fikrimce baska insanlarin gorusu farkli olabilir herkese saygim sonsuz :)
Baykus bazen geliyor tabiki mesela diğerleriyle hangi pozisyonda yapıyor yada onlara nasıl davranıyordu. Soruyorum bazen benim senden öncem yok diyor. Allah yukarda bir kere önceden böyleydi yada ben böyle yapmayı seviyorum yada öncekiler şöyleydi bir kere ima bile etmedi. Bende artık düşünmemeye çalışıyorum. Düşünsemde belli etmiyorum napalım yaşanmış bitmiş. Düşününce insan kendini üzüyor