KbraOzy Mouradi yaptım ya 4 tane test yaptım hepsinde silik çizgiyi ben görüyorum ama çook aşırı belirgin değil. Kan testi verdim 2 gün önce neg çıktı. Doktora durumu söyledim oda haftaya tekrar yapalım dedi. Ben anlamadım ya adete 4 günüm var şu an bekliyorum adet gününü
Mouradi KbraOzy Anladım canım, İnşaAllah gebelik olurda. Ama gitdikçe koyulaşmalı değilmi testler neden hala silik 🙄
KbraOzy Ecemsss ben görüyorum hatta 6 gün öncesi diye bi gebelik testi var bugün onda ysptım onda da silik çizgi var ama çok belirgin değil 😣
KbraOzy Ecemsss https://resimyukle.io/k6Z9dyLKKR.link Üstteki erken gebelik alttaki normal test. Normalinde yok bişey. Üsttekini dün yapmıştım
KbraOzy Ecemsss https://resimyukle.io/gNIbddzYxr.link Buda görünüyor mu tam bilmiyorum ama o 6 gün öncesi diye aldığım test bugün yaptım 😥
Ecemsss KbraOzy gördüm canım bu sefer hamilesin bence gözün aydın çünkü aynı benimkisi hatta ben en ucuz gebelik testinden aldım o kadar silik çıkmıştı ki çok erken olduğu için hayal görüyürum sanmıştım ertesi gün erken test aldım silik çizgi dahada belirgindi ama yinede tam net gözükmüyordu ama hamileydim☺️ Allah sana en hayırlısını nasıp etsin canım tekrar söylüyorum hamilesin bi kan testi yaptırırsan bence net çıkabilir
Cemrerana KbraOzy canım seni üzmemek istemem ama yeni kürtaj olmuşsun kandaki betahcg hala sıfırlanmamış olabilir oda yanıltabilir istersen reglini bekle geçerse kan testi yaptırsın stres yapma 🥰
KbraOzy Ecemsss ya inşallah ben kürtaj olmadan önce hamile kalmak için 1 sene uğtaştım o zaman da test yapıyodum ama hiç silik çizgi görmüyodum sonra gebe kaldım. Adetime 5 gün kala onu silik çizgiyle öğrenmiştim. 10 haftalıktan kaybettim. Şimdi silik çizgi olmayan bişeyi gösterir mi diye düşünüyorum 😒
Mavisim20 KbraOzy benimde boyleydi doktora gittim ultrasonla bakti kese yok hamile degilsin dedi. Israrla kan testi istedim 3 haftalik falan hamileydim 🥰 doktor 2 hafta sonra tekrar gel kese olusmusmu bakalim demisti
Sevhas KbraOzy canım bir şey sormak istiyorum bende 1,bucuk ay once kurtaj oldum ve hic adet olmadım test yaptim Senin ki gibi cıktı cok silik sen test tekrar yaptın mı biŕ şey cıktı mı ? 🥰🥰
KbraOzy Sevhas ay yok yeni gördüm yorumunuzh ben adet oldum bitti bile 😂 ama kürtajdan sonra bu ikinci adetimdi çok ağrılı geçti.
KbraOzy Sevhas bide bende kürtajdan sonra kist oluşmuş ondan silik çıkmış sanırım testtlerim. Betama baktırdım 1,20 çıkmıştı. Eğer siliklik varsa sdet olmazsan bikaç gün sonra tekrarla Adetin geçerse de kandan baktır direkt daha sağlıklı olur
KbraOzy Kumralim yok canım normal adet gördüm o zaman 4 gün sürdü. Ben ikinci adetimi gördüm oda 4 gün sürdü. Bende kist oluşmul galib o yüzden silik çizgi çıktı testte