Olivetti 2400 doğdu benimki sezaryenle, sezaryen kötüydü açıkcası çok dirayetli bi insan olmama rağmen kalkamadım yürüyemedim dört gün çektim ama dört günün sonrasında hiç bişey yok gibiydi ne ağrı kaldı ne sızı. Bebeğim minnacıktı ama iki haftaya öyle güzel toparlanıyor gözlerine inanamazsın 🙂 hakkınızda hayırlısı sağlıkla al kucağına 🌸

Koalaannesi yanıyorum söndürelim mi şarkısını son ses verip adamın karşısına geçiyorsun gerisini ona bırak 🤣🤣🤣

kedicikkk ya o emzirme olayı falan biraz beni irrite ediyor ama çocuk doğunca annelik hissi geliyor diyorlar inşallah benim ki hemen gelir 😂 bildiğimiz kuymak mı

Mrs-cokbilmis benim ki de ultrasonda 2300 çıktı Bugğn ama yanılma payı olacaktır dedi doktor bakalım . Ay kedi yavrusu gibi olacak. Bol bol besleriz artık 🙂 teşekkür ederim ❤️

Olivetti gelir gelir inşallah canım endişe etme bebeğini ilk higördüğün anda bütün dğnyan değişiyor tekrar görmek için sabırsızlanıyorsun 😊
        Evet canım un su şekerle yapılan puding gibi oluyo eyer bilmiyorsanız yazım sana hergğn yapsınlar ılık ılık ye hem sütün oluyo hede içini temizliyo

Olivetti ya kuzu ben forum eskilerindenim silip geri yükledim hatırlıyomusun minik hanım filan vardı maceralarını dinliyorduk 🙈 çok az kalmış sanırım doğuma cinsiyeti adı bellimi sağlıkla doğsun inşAllah 🌸🌸

Olivetti ilk 10 gün alışma dönemi oluyor. Gaz olmaması için 2 saatte bir emzirmeye dikkat et

Olivetti kız yok bir yemek kaşığı un koyuyorsun tamak tadına görede şeker koyuyorsun zaten ilk 1 hafta sıvı şeyler tüketmen lazımki büyük lavabona kolay çıkasın

Olivetti kaç kilo suanda bende 36. Haftamda doğum yaptım, gebelik zehirlenmesi yasadım , 2 gün yoğun bakıma aldılar benimki 2250 doğdu bana verdiklerinde 2 kiloydu ama şimdi 7 kilo nerdeyse hiç birşeu için üzülme sen hep gül

Esmer canım trendyoldan aldım 15-20 lira civarındaydı iş görür yani güzel 😂 eşim gecelik çıkıyor bişey anlamıyorum diyordu hep bunu çok beğendi 🙈

sirinhatun Bugün ultrasonda 2300 dedi 🙂 o civar doğar galiba genelde kilo tahminlerim tutuyor dedi doktor . Benim de tansiyonum bir tık fazla çıktı suyunda cok aZalmış dedi yarın tekrar gideceğiz

Olivetti yok mu dersin 😂 bilemedim vallahi adet öncesi de küstük ilişki olmamıştı üstüne adet eklenince güzel ateşli bişeyler olsun istiyorum 😂

ZRaporu ne bileyim şöyle ilişki anında bişeyler desem de daha da azdırsam dedim😂

Canemin_1 ilişki anını ateşlendirmek için dedim canım takıma içi gitti zaten de 😂

Olivetti canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın öncelikle . Sezeryandan hiç korkma fazla bi kilon yoksa çok rahat geçiyor sık sık yürüyüp tuvalete gir kabız olma 4.günden sonra kızıma kendim bakmaya başladım ben . Zayıf bebekler daha hızlı kilo alıp toparlıyor sık emzir sütün hemen gelmezse de şırınga veya kaşıkla mama ver canım sarılık olmadığı sürece korkma emerse sık sık emzir mama yerse 2 saate bir besle ilk aylar gazdan vs zor olabiliyor ama en güzel ve en çabuk geçen zamanları 😍