Seks Sırasında... 🙈😂
Olivetti ilk 10 gün alışma dönemi oluyor. Gaz olmaması için 2 saatte bir emzirmeye dikkat et
Olivetti kaç kilo suanda bende 36. Haftamda doğum yaptım, gebelik zehirlenmesi yasadım , 2 gün yoğun bakıma aldılar benimki 2250 doğdu bana verdiklerinde 2 kiloydu ama şimdi 7 kilo nerdeyse hiç birşeu için üzülme sen hep gül
security ayyyy hatırlamazmıyım miniğimi @minikhanim . Bende forumun en eskisiyim galiba 😂 kız canım Ece bebek 😊
Esmer canım trendyoldan aldım 15-20 lira civarındaydı iş görür yani güzel 😂 eşim gecelik çıkıyor bişey anlamıyorum diyordu hep bunu çok beğendi 🙈
sirinhatun Bugün ultrasonda 2300 dedi 🙂 o civar doğar galiba genelde kilo tahminlerim tutuyor dedi doktor . Benim de tansiyonum bir tık fazla çıktı suyunda cok aZalmış dedi yarın tekrar gideceğiz
Olivetti yok mu dersin 😂 bilemedim vallahi adet öncesi de küstük ilişki olmamıştı üstüne adet eklenince güzel ateşli bişeyler olsun istiyorum 😂
ZRaporu ne bileyim şöyle ilişki anında bişeyler desem de daha da azdırsam dedim😂
Canemin_1 ilişki anını ateşlendirmek için dedim canım takıma içi gitti zaten de 😂
- Düzenlendi
Olivetti canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın öncelikle . Sezeryandan hiç korkma fazla bi kilon yoksa çok rahat geçiyor sık sık yürüyüp tuvalete gir kabız olma 4.günden sonra kızıma kendim bakmaya başladım ben . Zayıf bebekler daha hızlı kilo alıp toparlıyor sık emzir sütün hemen gelmezse de şırınga veya kaşıkla mama ver canım sarılık olmadığı sürece korkma emerse sık sık emzir mama yerse 2 saate bir besle ilk aylar gazdan vs zor olabiliyor ama en güzel ve en çabuk geçen zamanları 😍
Koalaannesi teşekkür ederim tavsiyeler için ay ne cok tecrübeli kadın var burada . Ben hiç bişey bilmiyorum son bir kaç haftaya kadar zaten hiç kabullenmedim kabullenemediğim için de cok şey araştırmadım doğrusu 😂 ama yumurta kapıya dayanınca da içim içime sığmamaya başladı
Tweetyy diyosun 😂😂 1-2 tahrik edici bişeye de mi gerek yok😂😂
- Düzenlendi
Olivetti planlı bi gebelik değil miydi canım ? Emin ol hepimiz öyleydik hala yetersiz hissederim kendimi kızım 28 aylık çok isteyerek gebe kaldım hatta olmadı tüp bebek yöntemiyle oldu kızım doğduktan sonra iyi ki olmuş diyorsun ne olursa olsun . Bu arada kaşar ve muz bebeğe son zamanlarda kilo aldırıyor tüketmeye çalış canım 🥰
Olivetti inşallah yarın bi sıkımtı olmaz ama suyun azaldığı için sezeryana alabilirler aç karna mı çağırdı yarın için seni
Koalaannesi planlı değildi ama seveceğimden eminim yufka yürekliyimdir 🙂
Koalaannesi odamda acayip bir cisim var, bomba olabilir akşama gelip patlatabilir misin de😈
Olivetti tahmin edeceğinden daha çok seveceksin canım eşinde yardımcı olursa lohusalığı kolay atlatırsan tadından yenmez. (Lohusalığı sağlam yaşamış biri olarak söylüyorum)
Tweetyy yaaa kahkaha attım harikasın 😂😂😂😂 komutan logar bi cisim yaklaşıyor efendim diyip yanına mı gitsem 😂😂 gözümde canlandı yemin ederim 😂
Koalaannesi lohusalıktan ve emzirme olayından cok korkuyorum açıkçası . Ama yardımcı olacak yakınlarım var eşim de olacaktır eminim umarım atlatırım hemencik
Koalaannesi hahahhhahha benimdee🙈🙈😁😁
Olivetti ayyy giremedim bır kac gundur saglıkla l bebegıni canım mutlaka korse giy göbek kalmasın bugun sordum daha Dr keske giyseydın dedi devlette dogum yaptım baska Dr komtrol etmisti kılolu degılsın gerek yok dedi 83 kılo oldum göbek o biçim kendı dr giyseydın dedi keske ıkinciyi dusunuyorum ama once kiloları vermem lazım
Mrs-cokbilmis ayyy bomba olur 😂😂😂😂
Olivetti çok sevindim canım senin adına çok şanslısın demek bu 🥰 emzirme hakkında senin gibi düşünen bi arkadaşım vardı hiç hevesli değildi benek doğduğu an ona bişeyler oldu bebeğini memeden ayırmadı inanamadım😂 ama ben çok istemiştim emzirmeyi çok kuvvetli bi bağ olduğunu düşünüyorum hep ama benim cadı kızım asla memeyi tutmak istemedi mamayla büyüdü 😂
Tweetyy 😂😂😂😂😂
Olivetti ilk bebeğiniz mi☺️
Olivetti konu ile alakalı değil ama size yorum yapmak geldi içimden ☺️ Bebek haberini aldığınız zaman üzülmüştünüz bende çok üzülmüştüm o zaman öyle düşünmenize yani bebek için daha çok üzülmüştüm ama şuan da heyecanlıyım içim içime sığmıyor demeniz çok mutlu etti beni söylemek istedim 🌷 sağlıkla huzurla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Bebek bakımı zor değil Allah kadınları annelik fıtratı üzerine yaratmış doğumdan sonra sanki size güncelleme geliyor gibi herşeyi biliyormuşcasına davranıyorsunuz😄 ama ilk zamanlar bir yardımcınız olursa daha rahat olursunuz tavsiyem ev işlerinde yardım alın ama bebeğin tüm bakımını siz yapın ki yardım eden kişi gittiği zaman bocalamayın. 👍🏻
Ezelinur merhaba cevap vermek istedim 🙂 evet bebeğim olacağın duyduğum zaman cok cok cok üzülmüştüm o günler kabustu . Eskiler hatırlar ne yaşadığımı 🙂. Geçtiğimiz cuma kızımı kucağıma aldım. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Şuan cok karışığım ama asla mutsuz değilim 🙂 dediğiniz gibi insana güncelleme geliyor, kuş gibi ben bunu nasıl tutacağım bir yeri kırılır diyordum vallahi öyle bir tutuyorum öyle bi alt değiştiriyorum ki herkes şaşırıyor ben dahil 🙂 yardımcı olanlarım var sürekli sen yat sen yat diyorlar ama ben hiç yatan bir insan olmadım umarım bugünleri aramam 🙂 sağol iyi geldi yazdıkların