Koalaannesi odamda acayip bir cisim var, bomba olabilir akşama gelip patlatabilir misin de😈
Seks Sırasında... 🙈😂
Olivetti tahmin edeceğinden daha çok seveceksin canım eşinde yardımcı olursa lohusalığı kolay atlatırsan tadından yenmez. (Lohusalığı sağlam yaşamış biri olarak söylüyorum)
Tweetyy yaaa kahkaha attım harikasın 😂😂😂😂 komutan logar bi cisim yaklaşıyor efendim diyip yanına mı gitsem 😂😂 gözümde canlandı yemin ederim 😂
Koalaannesi lohusalıktan ve emzirme olayından cok korkuyorum açıkçası . Ama yardımcı olacak yakınlarım var eşim de olacaktır eminim umarım atlatırım hemencik
Koalaannesi hahahhhahha benimdee🙈🙈😁😁
Olivetti ayyy giremedim bır kac gundur saglıkla l bebegıni canım mutlaka korse giy göbek kalmasın bugun sordum daha Dr keske giyseydın dedi devlette dogum yaptım baska Dr komtrol etmisti kılolu degılsın gerek yok dedi 83 kılo oldum göbek o biçim kendı dr giyseydın dedi keske ıkinciyi dusunuyorum ama once kiloları vermem lazım
Mrs-cokbilmis ayyy bomba olur 😂😂😂😂
Olivetti çok sevindim canım senin adına çok şanslısın demek bu 🥰 emzirme hakkında senin gibi düşünen bi arkadaşım vardı hiç hevesli değildi benek doğduğu an ona bişeyler oldu bebeğini memeden ayırmadı inanamadım😂 ama ben çok istemiştim emzirmeyi çok kuvvetli bi bağ olduğunu düşünüyorum hep ama benim cadı kızım asla memeyi tutmak istemedi mamayla büyüdü 😂
Tweetyy 😂😂😂😂😂
Olivetti ilk bebeğiniz mi☺️
Olivetti konu ile alakalı değil ama size yorum yapmak geldi içimden ☺️ Bebek haberini aldığınız zaman üzülmüştünüz bende çok üzülmüştüm o zaman öyle düşünmenize yani bebek için daha çok üzülmüştüm ama şuan da heyecanlıyım içim içime sığmıyor demeniz çok mutlu etti beni söylemek istedim 🌷 sağlıkla huzurla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Bebek bakımı zor değil Allah kadınları annelik fıtratı üzerine yaratmış doğumdan sonra sanki size güncelleme geliyor gibi herşeyi biliyormuşcasına davranıyorsunuz😄 ama ilk zamanlar bir yardımcınız olursa daha rahat olursunuz tavsiyem ev işlerinde yardım alın ama bebeğin tüm bakımını siz yapın ki yardım eden kişi gittiği zaman bocalamayın. 👍🏻
Ezelinur merhaba cevap vermek istedim 🙂 evet bebeğim olacağın duyduğum zaman cok cok cok üzülmüştüm o günler kabustu . Eskiler hatırlar ne yaşadığımı 🙂. Geçtiğimiz cuma kızımı kucağıma aldım. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Şuan cok karışığım ama asla mutsuz değilim 🙂 dediğiniz gibi insana güncelleme geliyor, kuş gibi ben bunu nasıl tutacağım bir yeri kırılır diyordum vallahi öyle bir tutuyorum öyle bi alt değiştiriyorum ki herkes şaşırıyor ben dahil 🙂 yardımcı olanlarım var sürekli sen yat sen yat diyorlar ama ben hiç yatan bir insan olmadım umarım bugünleri aramam 🙂 sağol iyi geldi yazdıkların