Olivetti yok mu dersin 😂 bilemedim vallahi adet öncesi de küstük ilişki olmamıştı üstüne adet eklenince güzel ateşli bişeyler olsun istiyorum 😂
Seks Sırasında... 🙈😂
ZRaporu ne bileyim şöyle ilişki anında bişeyler desem de daha da azdırsam dedim😂
Canemin_1 ilişki anını ateşlendirmek için dedim canım takıma içi gitti zaten de 😂
- Düzenlendi
Olivetti canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın öncelikle . Sezeryandan hiç korkma fazla bi kilon yoksa çok rahat geçiyor sık sık yürüyüp tuvalete gir kabız olma 4.günden sonra kızıma kendim bakmaya başladım ben . Zayıf bebekler daha hızlı kilo alıp toparlıyor sık emzir sütün hemen gelmezse de şırınga veya kaşıkla mama ver canım sarılık olmadığı sürece korkma emerse sık sık emzir mama yerse 2 saate bir besle ilk aylar gazdan vs zor olabiliyor ama en güzel ve en çabuk geçen zamanları 😍
Koalaannesi teşekkür ederim tavsiyeler için ay ne cok tecrübeli kadın var burada . Ben hiç bişey bilmiyorum son bir kaç haftaya kadar zaten hiç kabullenmedim kabullenemediğim için de cok şey araştırmadım doğrusu 😂 ama yumurta kapıya dayanınca da içim içime sığmamaya başladı
Tweetyy diyosun 😂😂 1-2 tahrik edici bişeye de mi gerek yok😂😂
- Düzenlendi
Olivetti planlı bi gebelik değil miydi canım ? Emin ol hepimiz öyleydik hala yetersiz hissederim kendimi kızım 28 aylık çok isteyerek gebe kaldım hatta olmadı tüp bebek yöntemiyle oldu kızım doğduktan sonra iyi ki olmuş diyorsun ne olursa olsun . Bu arada kaşar ve muz bebeğe son zamanlarda kilo aldırıyor tüketmeye çalış canım 🥰
Olivetti inşallah yarın bi sıkımtı olmaz ama suyun azaldığı için sezeryana alabilirler aç karna mı çağırdı yarın için seni
Koalaannesi planlı değildi ama seveceğimden eminim yufka yürekliyimdir 🙂
Koalaannesi odamda acayip bir cisim var, bomba olabilir akşama gelip patlatabilir misin de😈
Olivetti tahmin edeceğinden daha çok seveceksin canım eşinde yardımcı olursa lohusalığı kolay atlatırsan tadından yenmez. (Lohusalığı sağlam yaşamış biri olarak söylüyorum)
Tweetyy yaaa kahkaha attım harikasın 😂😂😂😂 komutan logar bi cisim yaklaşıyor efendim diyip yanına mı gitsem 😂😂 gözümde canlandı yemin ederim 😂
Koalaannesi lohusalıktan ve emzirme olayından cok korkuyorum açıkçası . Ama yardımcı olacak yakınlarım var eşim de olacaktır eminim umarım atlatırım hemencik
Koalaannesi hahahhhahha benimdee🙈🙈😁😁
Olivetti ayyy giremedim bır kac gundur saglıkla l bebegıni canım mutlaka korse giy göbek kalmasın bugun sordum daha Dr keske giyseydın dedi devlette dogum yaptım baska Dr komtrol etmisti kılolu degılsın gerek yok dedi 83 kılo oldum göbek o biçim kendı dr giyseydın dedi keske ıkinciyi dusunuyorum ama once kiloları vermem lazım
Mrs-cokbilmis ayyy bomba olur 😂😂😂😂