minnosunannesi kendisi söyledi ☹️ hastanede yatmış tedavi görmüş. Yani bizzat dr koymuş teşhisi. Ben inanmıyodum. Dr yanlış anlamıştır diyordum. Hatta eşime kullandığı ilacı değiştirip daha hafif bşr ilaca geçmesini ben söyledim 😭😭😭😭😭😭 ilk duyduğumda araştırmıştım ve yok yok benim kocam şizo değil diyordum. Ama 2 gündür yaşadıklarımla anladım ki gerçekten şizofreni ☹️😭 ilaçlarına geri döndü. Rabbimden ümidim tez zamanda eskisi gibi olması ve umarım kalıntıları kalmaz 😭

Songul-lll canım herşeyin tedavisi var sen içini ferah tut dualarınla eksik etme eşini birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah ♥️

Songul-lll geçmiş olsun cnm umarım tez zamanda sağlığına kavuşur seni böyle huzursuz edecek ne söyledi önce sakın olman lazım daha kötüsü olabilirdi her zaman halimize şükretmek lazım eşin şizofren olabilir ama ailesi adam değilmiş böyle birşeyi gizlemek nedir ya ne kadar da olsa hastalık bu niye sırf oğlunun Mürüvvetini görmek için elin kızlarını yakıyorlar yazık gerçekten Allah ıslah etsin

Deleted5 huzursuz edecek bi şey söylemedi aslında ywni standart şizofreni hareketleri birileri var diyor birilerini görüyor vs. Evet ben eşime kızamıyorum zaten. Bana kendisi söyledi korktum beni bırakırsın diye, söyleyemedim dedi. E ben de başta bilseydim sanmıyorum ki kabul ederdim 😔😔 kayınpederimle konuşucam zaten. Kendisini gram sevmiyorum nefretimi güzel bi kusarım. Allah sonumuzu hayr etsin.

Songul-lll canım Rabb’im yardımcın olsun inşallah 🤲 hiçbir zaman kendini kötü hissetme herşey insan oğlu için evlenmeden önce ölmüş senden saklamislar bı çok kötü bı şey evet ama bu evlendikten sonra da olabilirdi herşey bizler için Bol bol Rabbime dua et Rabb’im çok büyük. Benim de dualarım sizlerle olacak ama ihmal etmeden tekrar bı doktora götür hafife alınacak bı rahatsızlık degil. Basında iken bı çaresi bulunsun beni yanlış anlamazsan bı de hocaya götür canım seni korkutmak istemem ama üç harfli musallat vs tarzı şeyler de olabilir ben bizzat yaşadığım için bilmiyorum geçmiş olsun canm benm 😘

civciv07 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ hocaya gidelim diyorum ama eşim hocaya gitme işine çok karşı. Zaten olayın teeee başına gidersek üvey annesinin parmağı olabilir. Ben eşimden razıyım zaten. Ona hiç kızmıyorum elimden geleni yapıyorum. Çok iyi doktor arıyorum İnşaAllah bulurum. alıp kaçıcam onu buralardan 😁 ama kayınpedere çok fena patlıycam pis köpek

Songul-lll cümlemizden inşallah canm sen git hiç olmadı zaten öyle şeyler olan insanlar hiçbir şekilde hocaya gitmek istemezler

civciv07 evet böyle de şeyler var maalesef ki bebim üniversite de bir arkadaşım da birilerini gördüğünü söylüyor ona saldırdıkları ı söylüyor du. Kız baya bir doktorlara falan gitti ama tekrarlayıp durdu. Ya i bunu birilerini eleştirmek için falan demiyorum kesinlikle, kız baya açık giyinen rahat biriydi. Tesettüre girdi dinle daha çok yakınlaştoı ve atlattı.

Songul-lll yani o dönem biraz sıkıntılı olduğu için ona tam soramadım böyle şeyleri açıkçası fazla tepkilydi ve gizlemeye çalışıyordu bu durumu. Biz de okuldan dönünce otobüsde rahatsızlandıp bağırmaya başlayınca öğrenmiş bulunduk

Songul-lll Allah şifa versin kardeşim Barış muslu nun sayfasına bkabilirsin bütün hstalıkların trawması oşduğunu söylüyor ve tedavi şekilleri trawmayı bulmak oradan yardım alabilşrisiniz

boncuk bu aralar birilerinin eve kamera yerleştirdiğini, bizi sürekli izlediklerini düşünüyor. Babasını yönettiklerini. Ama şimdiye kadar üvey annesinin babasını yönettiğini düşünüyordu. Ne olduysa bir anda başkalarına döndü. Anladığım kadarıyla şöyle olmuş. Okuduğu bikaç dedektiflikle ilgili yazıdan sonra dedektifliği çok başka yerlere çekmeye başlamış. Dedektiflerin kafalarına göre herkesi izlediğini, kötü insanlar olduklarını, amaçlarının ne olduğunu anlamadığını falan düşünmeye başladı😔