Songul-lll cümlemizden inşallah canm sen git hiç olmadı zaten öyle şeyler olan insanlar hiçbir şekilde hocaya gitmek istemezler

civciv07 evet böyle de şeyler var maalesef ki bebim üniversite de bir arkadaşım da birilerini gördüğünü söylüyor ona saldırdıkları ı söylüyor du. Kız baya bir doktorlara falan gitti ama tekrarlayıp durdu. Ya i bunu birilerini eleştirmek için falan demiyorum kesinlikle, kız baya açık giyinen rahat biriydi. Tesettüre girdi dinle daha çok yakınlaştoı ve atlattı.

Songul-lll yani o dönem biraz sıkıntılı olduğu için ona tam soramadım böyle şeyleri açıkçası fazla tepkilydi ve gizlemeye çalışıyordu bu durumu. Biz de okuldan dönünce otobüsde rahatsızlandıp bağırmaya başlayınca öğrenmiş bulunduk

Songul-lll Allah şifa versin kardeşim Barış muslu nun sayfasına bkabilirsin bütün hstalıkların trawması oşduğunu söylüyor ve tedavi şekilleri trawmayı bulmak oradan yardım alabilşrisiniz

boncuk bu aralar birilerinin eve kamera yerleştirdiğini, bizi sürekli izlediklerini düşünüyor. Babasını yönettiklerini. Ama şimdiye kadar üvey annesinin babasını yönettiğini düşünüyordu. Ne olduysa bir anda başkalarına döndü. Anladığım kadarıyla şöyle olmuş. Okuduğu bikaç dedektiflikle ilgili yazıdan sonra dedektifliği çok başka yerlere çekmeye başlamış. Dedektiflerin kafalarına göre herkesi izlediğini, kötü insanlar olduklarını, amaçlarının ne olduğunu anlamadığını falan düşünmeye başladı😔

Songul-lll ilaçlarını kesinlikle aksatmayın. İlaçlarını almazsa şizofreni çok tehlikeli Bi hal alabiliyor. Oyüzden dikkatli olman gerek. Allah şifa versin inşallah.

Songul-lll canım üzülme. Sevgiyle ilaçla tedaviyle düzelecek emin ol. Asla onu yalnız bırakma mutsuzluk tetikliyor hastalığı. Çok kişi var tanıdığım şizofreni hastası. Mutluyken ilaç kullanırken gerçekten hayatları düzene girdi. Ama ne zaman tek kaldılar terkedildiler kötü şeyler yaşandı. Sen güçlü dur eşin atlatacak eminim. Anlattığın kadarıyla çok ileri derecede görünmüyor. Ama ilerlememesi sizin elinizde.

papatyamm ben eşimi çok seviyorum. Her zaman bunu hissettiriyorum ona. Ama insan ister istemez etkileniyor üzülüyor o halde görünce🥺 eşimi bırakmaya asla niyetim yok elimden gelenin fazlasını yapıcam. Allaha şükür çok etkilemedi hastalık. Ben de neler neler duyuyorum 😔 benim aklıma takılan şu, şu an da kafasında olan düşünceler gidecek mi yoksa kalacak mı?

Songul-lll çok üzüldüm adına ama sana bir tavsiyem seviyorum diye diretme bu evliliğe. Benim bir yakınımın eşide şizofrendi ve kız seviyorum diye ayrılmadı sonunda çok kötü şeyler yaşadı şimdi kendinde değil.