boncuk bu aralar birilerinin eve kamera yerleştirdiğini, bizi sürekli izlediklerini düşünüyor. Babasını yönettiklerini. Ama şimdiye kadar üvey annesinin babasını yönettiğini düşünüyordu. Ne olduysa bir anda başkalarına döndü. Anladığım kadarıyla şöyle olmuş. Okuduğu bikaç dedektiflikle ilgili yazıdan sonra dedektifliği çok başka yerlere çekmeye başlamış. Dedektiflerin kafalarına göre herkesi izlediğini, kötü insanlar olduklarını, amaçlarının ne olduğunu anlamadığını falan düşünmeye başladı😔

Songul-lll ilaçlarını kesinlikle aksatmayın. İlaçlarını almazsa şizofreni çok tehlikeli Bi hal alabiliyor. Oyüzden dikkatli olman gerek. Allah şifa versin inşallah.

Songul-lll canım üzülme. Sevgiyle ilaçla tedaviyle düzelecek emin ol. Asla onu yalnız bırakma mutsuzluk tetikliyor hastalığı. Çok kişi var tanıdığım şizofreni hastası. Mutluyken ilaç kullanırken gerçekten hayatları düzene girdi. Ama ne zaman tek kaldılar terkedildiler kötü şeyler yaşandı. Sen güçlü dur eşin atlatacak eminim. Anlattığın kadarıyla çok ileri derecede görünmüyor. Ama ilerlememesi sizin elinizde.

papatyamm ben eşimi çok seviyorum. Her zaman bunu hissettiriyorum ona. Ama insan ister istemez etkileniyor üzülüyor o halde görünce🥺 eşimi bırakmaya asla niyetim yok elimden gelenin fazlasını yapıcam. Allaha şükür çok etkilemedi hastalık. Ben de neler neler duyuyorum 😔 benim aklıma takılan şu, şu an da kafasında olan düşünceler gidecek mi yoksa kalacak mı?

Songul-lll çok üzüldüm adına ama sana bir tavsiyem seviyorum diye diretme bu evliliğe. Benim bir yakınımın eşide şizofrendi ve kız seviyorum diye ayrılmadı sonunda çok kötü şeyler yaşadı şimdi kendinde değil.

Songul-lll kendine de çok dikkat etmelisin şizofreni hastaları başlangıç evrelerinde bunu kabul etmezler sanrılarını kabul etmeyen insanların da onları öldürmek onlara zarar vermek istediklerini düşünürler, çoğu zaman da onlar bana zarar vermeden ben vereyim diye düşünüp çok yakınındaki kişilere zarar veriyorlar maalesef. Eşin bu durumu kabullenmiş ve hatta sana söylemiş diyorsun bu da demek oluyor ki ileri düzey seyrinde. Bir an önce tedavi ve gözetim altında olmalı

Canoo şu an eşimi bırakacağım boyutta değil. Bırakamam, yapamam ona bunu 😔 omu ben biraz olsun kendine getirdim 😔 Rabbim her şeyin hayırlısını versin.. Ben inanıyorum her şey iyi olacak

boncuk evet aynen dediğin gibi😔 ben de bir an önce tedaviye başlatmak istiyorum. Lütfen bizim için dua edin 🙏🙏

Songul-lll zaten şimdi hemen bırakın demiyorum ama çocuğunuzda varmış onu da düşünün. Olurda durumu kötüleşirse kendinizi ve çocuğunuzu koruyun. Biz tecrübe ettik dikkat edin diyorum sadece.

Canoo teşekkür ederim🌼🙏 kötüleşirse ki İnşaAllah öyle bir şey olmayacak, hal çaresine bakılır muhakkak 🙏🌼🥺

Songul-lll Rabbim eşine şifa versin. Sana da sabır ve dirayet versin. Bir imtihandasın unutma, her gecenin bir sabahı vardır. Bazı insanlar bir diğerine devadır, Allah eşine şifasını senin aracılığınla verecektir kim bilir… Allahım yardımcın olsun💚