Merhaba kizlar benim eşim tır şöforü yurt dişi çalişiyor yeni başladı 4 ay oldu 2 ay kalıp 10 gün evde oluyo ilk gitti geldi vep telefonunda arkadaş sitelerine üye oldugnu gördüm ve bi şekilde affettim bir daha olursa herşeyin bitecegni söyledim ve 2.yi dün geldi ve yine sexs arkadaşi bul diye bi program indirmiş henüz bildigimden haberi yok sizce ne yapmaliyim ben bunu hak etmiyorum
Ne yapıyım fikir verin Aldatma
Life381 Allah cezasini versin gotune tekmeyi vur gitsin sex yapmaya devam etsin eline ne gececekse evde gul gibi karisi varken gozleri fildir fildir serefsizlerin
Cugulibinnazzz dogru söylüyosun benim gözüm görmeden daha neler yapıyo orda Allah bilir adi şerefsiz çocugundan da utanmıyo
Life381 utanirlar mi hic salaklar nefret ediyorum …. pesinde kosan erkeklerden🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Cugulibinnazzz … Salak bunlar akşam kopacak bende film
Life381 oha bu şok 😔😔üzüldüm ve biliyorum sen en doğru kararı verirsin
Life381 seninle ilişkiye giriyor mu canım yani ihmal ediyor mu seni
Life381 birinci aldatmada affederseniz sorunu oldugunu dusundugunuz icin affedersiniz.
ikinci aldatmada affederseniz, iliskinizde buyuk bir sorun vardir.
ücüncü aldatmada affederseniz, hala onunla birlikte oldugunuz icin sorun sizdedir. Her af, ileride daha fazlasının başınıza geleceğinin garantisidir.. O yüzden her ne olursa olsun aldatmanın kesinlikle affı olmamalı..
minnosunannesi kuzum zaten 10 gün anca duruyo benimle ilişkide sorun yok geldiginde fazlasıyla düşkün oluyo bana
ketenprenses inşallah canım ilemle konuştum da annem gönderme diyo yurt dişina burda çalişsın diyo yoksa çagır anasını babasını bende geliyim sorunu kökten halledelim diyo
Life381 canım o işi bırak sen eşini cam fanusa da tıksan o adam yine yapar. Sizin onu değiştirmeniz önemli değil ,onun kendisini değiştirmesi lazım. Ergenlikte hangi birimiz ailemiz istemiyor diye sevgilimizden ayrıldık. Şahsen ben 10 kez yakalansamda bir yolunu buldum yine yaptım. Her konu böyle . Adamın içinde varsa her yerden yapar. O seçeneği geç bence. Hem sen nasıl öyle birini kabullenip sineye çekeceksin. Çocukmu bu kısıtlayalım edelim herşey güzel olsun . Hepsi hikaye
Nietzsche dost acı söyler gerçekten doğru söylüyosun
Serefsizzzzzz, erkeklerin hepsi aynı,erkek çocuğu annesiyim ilk erkek olacağını öğrendim icimi korku saldi ben nasil buyutucem,nasil basaricam diye boyle postlari gorunce daha bi korku saliyor icimi. Allah kocanida ıslah eylesin inşallah tez vakitte. bu devirde evlenmekte zor cocuk yapmakta zor buyutmek ayri zor hayat zor ya valla, dunya rahat yeri degil
Life381 naptin canim konustun mu esinle
Life381 uzak kalan çoğu erkek maalesef aldatıyor bu da bi örneği işte. Ne yaparsan yap devam edecek affetmemen gerekiyor kendine saygın varsa
Life381 aklını karıştırmak istemem ama benm eşim mütahit onun bi çalışanı vardı bizde batumdan inşaat malzeleri getiriyoruz bu adamda tır şoförü eşin gibi bi gider iki üç hafta dönmez evli ve çocukluydu eşim araç kamerasından yakalayıp işine son verdi ve bizim böyle çok çalışanımız var ilk kez de başımıza gelmiyor dikkatli ol
- Düzenlendi
Cemrerana kameradan mı bısey gördü de işine son verdi? Ben senın yerinde olsaydım eşine cooktan söylemiştim.
Life381 Ailen arkandaysa vur götüne tekmeyi. ben senın yerinde olsam kılımı kıpırdatmazdım😊ortada bir yuva olsa onu bozmaya hiçkimsenin gücü yetmez,yetemez😌eger ortada yuva ,aile,aşk,sevgi,saygı,sadakat yoksa sen ne yaparsan yap olmayan şeyi düzeltemezsin. O yüzden üzülürek söylüyorum “sal ipini gitsin” . Bırak ne hali varsa görsün şahsen ben kadınlık gururumu başka bir kadın için ayaklar altına alıp aslaaaa hiçkimsenin peşinden koşmam😌Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasın bırak ya sex arkadaşıyla ona başarılar dile ve o senin pesınden koşsun ! Bak bunu iki kez yapmıs. 1-2-3-4-5 hep devamı gelir ve gelicekte. Senın nasıl miden alıcak bu saatten sonra? Başkasıyla yatmıs bir erkegi ben evime alamam ya onu görmek istemem. Sen nasıl bısey yapmıyosun nasıl kadınlık gururun var anlayamadım.
Pembekoala_ eşinin haberi var zaten olay biraz karışık uzun yazmak istemedim karısı daha önce dayak falan yiyp bizim ofise gelmişti eşimde normalde öyle izlemezdi bi olay benzin kaçağı malzeme kaybı falan olmadan eşinin ricası üzerine takip ettik sonra naptılar bilmiyoruz ben kadına numaramı vermiştim bişeye ihtiyacın olursa ara diye aramadı bende ulaşamadım kendisine