minnosunannesi Hayat1810 eşiniz madem küçük görüyor neden silikon taktirmiyorsunuz benim eşim bana ole dese bas parayı yaptır derim ben ama işte eşim güzel diyor yalan söylüyor yani oysaki çok küçük
Shnsibel minnosunannesi Valla fiyatlarını bilmiyorum ama ben doğal yollRdan büyütmek istiyorum silikon yapma olduğu belli oluyor anlaşılıyor hoş durmuyor
minnosunannesi Shnsibel doğal yollardan ancak kilo alarak buyur ama bu seferde fizik bozuluyor öbür türlü başka hiçbişeye inanmıyorum
Shnsibel minnosunannesi ya ınstgramda bi kadın var güzellik uzmanı vazelin ve e vitanini karıştırıp sabah akşam sürülüyomuş etkili diyor denesek mi acaba bi
kedicikkk Shnsibel benim göğüslerim evlendiğimde küçüktü 75beden destekli takıyordum ama evlendikten 6-7 ay sonra nolduysa birden 85 normal takmaya başladım kendi kendime diyorum acaba kocama çokmu ellettim 😂
Cemrerana Shnsibel valla bacım ben küçüktmeye çalışıyorum 🤣 hatta operasyon için dr arıyorum varsa tanıdığınız yazın kızlar plastik cerrah
Shnsibel Cemrerana Gerçekten mi 😂 valla küçük olunca sıkıntı oluyor inan ki eşlerimizi geçtim biz sevmiyoruz 😂. Kaç beden ki kuzum 😂
Cemrerana Shnsibel 95 kuzum destekli takıncca ağzoma giriyolar artık 🤣 yaptıracaksan da çok büyük yaptırma bak omuzlarımda kronik ağrılar oluştuağırlıktan