Shnsibel minnosunannesi ya ınstgramda bi kadın var güzellik uzmanı vazelin ve e vitanini karıştırıp sabah akşam sürülüyomuş etkili diyor denesek mi acaba bi
kedicikkk Shnsibel benim göğüslerim evlendiğimde küçüktü 75beden destekli takıyordum ama evlendikten 6-7 ay sonra nolduysa birden 85 normal takmaya başladım kendi kendime diyorum acaba kocama çokmu ellettim 😂
Cemrerana Shnsibel valla bacım ben küçüktmeye çalışıyorum 🤣 hatta operasyon için dr arıyorum varsa tanıdığınız yazın kızlar plastik cerrah
Shnsibel Cemrerana Gerçekten mi 😂 valla küçük olunca sıkıntı oluyor inan ki eşlerimizi geçtim biz sevmiyoruz 😂. Kaç beden ki kuzum 😂
Cemrerana Shnsibel 95 kuzum destekli takıncca ağzoma giriyolar artık 🤣 yaptıracaksan da çok büyük yaptırma bak omuzlarımda kronik ağrılar oluştuağırlıktan
Bonibon Shnsibel canım en doğal yöntem eşin bi güzel ellesin yalasın mıncırsın bak nasıl güzel sonuç alıyorsun benimki evlenmeden önce 80 di şimdi 95 eşim iyi çalıştı üstünde 🤣
Shnsibel propofol Bonibon Ah ah canım 😂 haftada bir ilişki oluyor haftada bir elleyip mıncırmayla da olmaz ki 😂😂
Shnsibel Cemrerana Küçük ya sevmiyorum gögğüs dediğin böyle dolgun olucak desteksiz taksan bile güzel duracak yani 😂