• Muhabbet
  • Eşlerinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huyları ?

Merhabalar 🌸 ben eşimin en çok merhametli sabırlı dürüst sorumlu oluşunu seviyorum sevmediklerim ise herseye karışması kıskanç olması ve benden sürekli mantıklı olmamı beklemesi haaa bide aslen romantik olabilecek bir kapasite de olup ben romantik değilim demesi 😂 sizlerin Neler ? Sevmediğimiz huyları kabullenmeyi miyiz yoksa değiştirmek için çaba sarf etmeli miyiz

Anilla sevdiğim huyları dışarda çok beyfendi oturaklı edepli olması, cömert olması. Sevmediğim huyu ise çookk hangisini saysam.

Anilla en sevdiğim huyu bana hiç bir zaman kıyamaz. En sevmediğim huyu yok maalesef bazen sorumsuz oluyor

Annesivekizi en sevmediğiniz huyunu söyleyebilirsiniz mesela 😒 değiştirmeye çalışmak iyi mi kötü mu anlamıyorum karakter sonuçta her iki anlamda da yıpranan biziz aslinda değiştirmeye çalışırken de kabullenirken de

Canemin_1 bazen oluyormus pek fazla göze batmaz sanırım hep olmuyor çok şükür ki 🙏 sorumluluk duygusu olmayan es ile evli kaç insan gördüm ben gerçekten zor bir kadın için

Anilla Eşimin sevdiğim huyları; sadakatli, edepli- hayalı, yardımsever , cömert, sorumluluk sahibi, ilgili bir eş ve baba oluşu, her zaman bizi düşünerek hareket etmeye çalışması … böyle uzar gider 😍🥰 sevmediğim huyu pek yok biraz ben dedikçi kendi dediği olsun ister olmayınca bazen atışıyoruz ama seviyorum keretayı🙈🤣

En sevdiğim huyu bana karşı hiç-bir şeyi esirgememesi ne istersem alır yapar kırmaz beni sevmediğim huyu sorumsuzluğu

Rabbim herkesin yuvasında dirliği birligi sadakati huzuru sevgiyi daim etsin insallah 💕🙏 onlara sorsak bizi sevmedikleri tek huyumuz duygusallık ve aşırı merhamet 😂 değer bilmiyorlar

Anilla cok naifdir merhametli ne desem. Yapar kotu huyuda bazen hiç boyle takmaması. Benı. Bişy dıyınce aman tamam yaparım demesi o an. Ama ona sınır oluyorum bazen😂

Momm2260 siz konuşurken tamam tamam deyip sonra kendi bildigini yapıyor mu 😂 Özellikle maç izlerken 😅🤦‍♀️

Anilla ben de bilmiyorum yani hem niye kendinden ödün versin diye düşünüyorum hem de kabullenmekte zorlandığım huyları var ben de aradayım o konuda

papatya_ 🤣🤣🤣🤣🤣 aynı ben. Onu çok seviyorum ama hiçbi huyunu sevmiyorum🤣 bazen düşünüyorum ben bu adamın nesini sevdim diye

Annesivekizi bazı huylar Asla ve asla değişmez kalıplaşmıştır malesef 😒

papatya_ dile getiriyormusunuz peki huylarından memnun olmadığınızı 😒

Sevdigim huyu bisey istesem almak icin cabalamasi bi kac ay sonrada olsa tamam aliriz demesi. Sevmedigim cok ya. Hangisi saysam ki
                    cok kaba cok kirici ilgisiz disariya ciksw hic aramaz sormaz napiyosun diye hic karismaz hic kiskanmaz cok sıkıcı böyle

Nesrinn25 bence bu rahatlığın tadını çıkarın aşırı kıskanç olusu sizi boğabilir. Hiç kiskanmamasi da kötü tabiki hiç sordunuz mu neden kıskanmadigini veya arayıp sormadigini ?

Anilla neden ariyimki diyo evde oldugunu biliyorum. Kiskanmama sebebi de sana cok guveniyorum
                        ama ben kiskanc erkegi cok severim ya boyle iyi degil be 😔