- Düzenlendi
Ysmncoo en büyük pişmanliğim meslegimi elime alamadan evlenmek 🤷♀️ evlendigime pişman değilim ama keşke meslegimi elime alip da evlenseydim eşimle 😂 Resim öğretmenliği son sınıftayken eşim görücü geldi, okulum bitmeden evlendik. Düğün hazırlığı felan derken kpss ye hazırlanamadim. Zaten bekar arkadaşlarim bile hazirlanamadiklari icin girmemişlerdi sınava. Bende şansımı deneyim diye girdim. Olmazsa seneye tekrar girerim dedim. 😂 3 sene oldu daha sınava giremedim. 😂 evlendikten 6 ay sonra ogluma hamile kaldim. Oglum 5 aylıkken istemeden kızıma hamile kaldim. 🤭 hamilelik ,cocuk felan derken sınava calişamiyordum zaten. Çalışamadigim icin de girmiyordum sınava. Oglum 23 aylik, kızım 9 aylik. Cocuklar uyudugunda sınava caliş diyor eşim ama cocuklar uyudugunda ev işi mi yapim, yemek mi yapim, ders mi calişim. 🤷♀️ oturmaya bile vakit bulamiyorum. Yine sınav hayal oldu. Ne zaman sınava girer ögretmen olurum bilemem. 😂 bu arada ücretli ögretmenlik yapma şansım var ama ben atanmak istiyorum 😂 bu arada 25 yaşındayım 😁