Ysmncoo en büyük pismanligim eşimle evlenmek ve en yakin dedigim kisilerin eline koz vermem iyi olmam herkes iyi davranilmayi haketmiyor maalesef

Ysmncoo Annem diyo aç bu çoçuk aç diyip mama veriyo😂Sütümle doymuyo gerçekten su gibi mamada veriyorum.Yarın 40mız çıkıyo🥳

Panda saka yapiyorum kiz Allah bagslasin insallah 💐 40 cknca brden buyuyorlar 😔😔 kynetini bil o zamnlarn

Ysmncoo zorla evlendim ve gerçekten dayanilicak bi insan değil herkes ondan korkuyo ve her dediğini herkese yaptırır ağzından küfür eksik olmaz

Ysmncoo Teşekkür ederim canım sağlıkla çabuk büyüsün valla o günleri iple çekiyorum biraz çok hapşırsa kussa korkuyorum valla bişey oldu diye bu benim 3cü hamileliğim amma 1ci doğumum o yüzden tedirgin oluyorum😕

Panda haosirr burun killsri uzuyor cunku 💕 mesela sen hee hapsurdugunda hasta olmuyosundur onuda oyle dusun 💐 ya cok yer kusar dkkat et bogulmasn kusarken hep yan yatr cnm brde yek tarafli yatrma sakin basi yamuk oluyor ayy eskiye gttm krk gin koynumda yatrdm yaaa♥♥

Ysmncoo Oda tam bir panda kucağıma alıp düz tutduğumda gazını almak için başını hemen yaslıyo göğsüme o kadar tatlı ki maşAllah kendi nazarım değicek diye korkuyorum

Ysmncoo kesnlkle meslek sahibi olmadan evlenmek ve herşeye aceleci davranmak keşke herşeyi agırdan alsaymışım kızıma evlendkten 7 ay sonra hamilr kaldım ama bir seneyi bari geçirseymişim diyorum çocuk olunca herşey yarım kalıyor sanki ama iyiki kızım olmuş 🥰🌸

Panda ay kendi nazarın demişkrn bende oğlumu böyle kanım kaynıya kaynıya seviyorum annem dio kendi nazarın değer çoçuğu çok kan n kaynamasın dio 😂kız bu arada senin bebeğinde erkekdi demi yanlış hatırlamıyorsam

Ysmncoo benim pişmanlığım bir zamnlar cok aceleciydim hersey planladıgım givi olucaktı en ufak pürüze bile tahammül edemiyordm bu acele yüzündn hayatıma yanlıs birini aldm bosu bosuna ailemle tanıştırdım onları ikna ettm gerekse karşıma aldm ama tırt cıktı cok kötü seyler yasattı bana halbuki biraz sabretseydim onu dinlemeyip şimdi aileme karsı bu konu acıldıgında yerin dibine girmezdm birde aceleyle burun ameliyatı oldm hic düsünmeden ve daha bircok sey…
                  bikaç sene önceye kadar kanım deli akıyordu siz böyle olmayın😂

Ysmncoo bu hayatts tek pişmanlığım başkalarını düşünüp kendimden hayatımdan ödün vermek oldu. Kimse için değmiyor arkadaşlar kendi degerinizi bilin.

Ysmncoo benimde adetim düzenliydi. Oglum 5 aylikken benimde adetim 4-5 gun gecikmisti. Ama adet olmuştum. 6 aylılk oldugunda 10 gün gecikince test yaptim ve hamileydim 😶

Sedaa sabah adet oldum icim rahat 😃 hayrlisi olsun istyrm tabi ama yasini gectkten sonraa