Ysmncoo bu hayatts tek pişmanlığım başkalarını düşünüp kendimden hayatımdan ödün vermek oldu. Kimse için değmiyor arkadaşlar kendi degerinizi bilin.

Ysmncoo benimde adetim düzenliydi. Oglum 5 aylikken benimde adetim 4-5 gun gecikmisti. Ama adet olmuştum. 6 aylılk oldugunda 10 gün gecikince test yaptim ve hamileydim 😶

Sedaa sabah adet oldum icim rahat 😃 hayrlisi olsun istyrm tabi ama yasini gectkten sonraa

@Ysmncoo benimde en büyük pişmanlığıö atanmadan evlenmek oldu , sonra 1 buçuk yıllık evliyken çocuk yapmak oldu çok seviyorum ama yarım kaldı sanki bişeyler. Bide keşke eşimin ailesi olmasaymış onu çok seviyorum ama ailesi yüzünden aramız çok iyi değil

sirinhatun ah bu aileler her yerdeler yaw oglun ewlenms mutlu olmus dha ne istersin sal iste yqa

Ysmncoo babami dinledim keake biraz isyam edebilen birj olsaydim babami mjtlu etmek icin herşeyi yaptım ama adam.asla yaptıklarimdan memnun degil ve istekleri bitmiyor salak.kafam uni ile onun istedigi bolumu istemeyerek zorla okudum ne oldu bi aferin bile yok olan senelerime oldu salak.kafam