• +18
  • Ateşli geceler

boncuk valla canım sen yinrde bu gecede hazırlıklı ol kız aklıma bişey takıldı 3 posta yaptık dedinde saat kaçda başladınız kız ilk akşamdanmı başladınız kız 😂

kedicikkk orası öyle zaten bu gece de öyle geçecek belli kurtuluşum yok😀 23.30 du başladık 02.00 da son duşa girdim 😅🙈

Nesrinn25 ayy çok zor öyle valla gerçekten ben alıştığım için bir iki gün istemezse tuhaf hissediyorum Allahım şu kocalara bir azgınlık ver karılarını boş bırakmasınlar yarabbimmmm🤣🤣🤣

boncuk aynn valla bende 3 gğn istemezse sana ne oldu diyom fındık fıstık çeviz falan getirıyom hemen bi ateşlenmr olsun die oda anlıyor zaten dio gene istiyon ha diyo 😂

boncuk kız siz bizdensiniz bacım ben bıraksam eşim 5 ler de ben 2 de bıraktırıyorum ki tadi damağında kalsın 😍☺️

Bonibon ayy bizde eşimin babaannesi vardı eşim durmadı yaptık valla 5 dakikada😂😂😂😂🙈🙈

Bonibon 😄😄😄 uyuduk 😄valla bizim bu aralar ortalık karışık. Önce cenazemiz vardı tam bitti eve geleceğiz ben regl oldum😂 eşim 15 gün sürmeyecek demi diyor 🤣🤣özledik yaa birbirimizi

Bonibon vallahi bayadır yatılı misafirimiz gelmiyordu eve bi libido yükseliyor niyeyse ağzımı kapatıp durdu bağırır inlerim diye 😂😂

Gece 3 de uyudum. Güzel geçti 🥲🥰