• +18
  • Ateşli geceler

Nesrinn25 ayy çok zor öyle valla gerçekten ben alıştığım için bir iki gün istemezse tuhaf hissediyorum Allahım şu kocalara bir azgınlık ver karılarını boş bırakmasınlar yarabbimmmm🤣🤣🤣

boncuk aynn valla bende 3 gğn istemezse sana ne oldu diyom fındık fıstık çeviz falan getirıyom hemen bi ateşlenmr olsun die oda anlıyor zaten dio gene istiyon ha diyo 😂

boncuk kız siz bizdensiniz bacım ben bıraksam eşim 5 ler de ben 2 de bıraktırıyorum ki tadi damağında kalsın 😍☺️

Bonibon ayy bizde eşimin babaannesi vardı eşim durmadı yaptık valla 5 dakikada😂😂😂😂🙈🙈

Bonibon 😄😄😄 uyuduk 😄valla bizim bu aralar ortalık karışık. Önce cenazemiz vardı tam bitti eve geleceğiz ben regl oldum😂 eşim 15 gün sürmeyecek demi diyor 🤣🤣özledik yaa birbirimizi

Bonibon vallahi bayadır yatılı misafirimiz gelmiyordu eve bi libido yükseliyor niyeyse ağzımı kapatıp durdu bağırır inlerim diye 😂😂

Gece 3 de uyudum. Güzel geçti 🥲🥰

Valla biz 3 gündür yapamıyorduk evin içinde misafir vardı misafir bugün gitti onlar gider gitmez eşim saldırdı resmen saat 9 dan beri yapıyoruz pertim çıktı kaç posta oldu sayamadım bile 😂