Sevinsevilin kesinliklee
Çalışmak mı ? Bebeğime bakmak mi ?
Sevinsevilin akademisyenim ben. Doktora yeterlilik dönemindeyim. 9.aydan beri çalışıyorum kayinvalideme yakin taşındık. O bakiyor. Ona iyi bir gelecek sunmak için çalışıyorum ve kariyerimi devam ettiriyorum. Eve geldiğimde sadece onunla ilgileniyorum.
Bingo bugün eşimle çalışma mevzusu hakkında konuştuk. Benim çalışma saatlerim farklı biraz sabah 8 akşam 8 hafta içi izinlerim oluyor. Sabah işe gitmem için 6 da evden çıkmam lazim akşam en erken 21.30 da girerim eve. Bu da demek oluyor ki bebeğimi calisacagim günler görmeyecegim. Bu durumda da bebeğime yarardan çok zarar vereceği sonucuna vardık. Büyük ihtimalle bırakacağım. Üzülüyorum emeklerim boşa gidecek ama çocuğundan önemli değil. Hayırlısı olsun ..
Sevinsevilin oyle tabii. Bizim planladığımız gibi giderse her sey eğitimi için ciddi paralara ihtiyaç duyacagiz. Ben bu nedenle mecburum
Bingo bizde de aynı durumlar geçerli. Ülkenin durumu belli. Herşey maddiyata bakıyor. Hayırlısı olsun diyelim 🙏🥰
Sevinsevilin aynen öyle. Hayirlisi.
Sevinsevilin
İhtiyacın varsa çalışmanı tavsiye ederim🙏Ama bebeğine bakmak istersen saygı duyarım🙏
Ben şuanda çalışmıyorum çocuk ta yok ama Eylül den sonra çalışmayı düşünüyorum.
LoveMe ihtiyacım yok ama evde çok bunaliyorum. Bebeğim olana kadar hiç evde durmadım. Üniversite bitti evlendim.3 sene çalıştım sonrasında bebeğim oldu. Bebeğime de kıyamıyorum ama evde oturmak da istemiyorum açıkçası. Bilmiyorum ne yapacağımı 🙄
Sevinsevilin
O zaman bebeğine bak sana ihtiyacı var🙏
LoveMe öyle olacak gibi gözüküyor 🥰
Sevinsevilin bende sizin durumunuz dayim ve hemşireyim bben ikinciyi düşünüyorum. İşi bırakmayı da düşünüyorum ama kararsızım Rabb’im izin verirse ikinci olursa bi iki yıl daha düşünmek için vaktim olacakk
- Düzenlendi
Sevinsevilin kendim bakardim bebegime
Alpssmom anladım. sanırım devlet memurusunuz ? Bizim özel olduğu için pek fazla seçenek olmuyor
Alpssmom yemek dışarıdan yiyoruz bebegiminkini kayinvalidem bakiyor o yapiyor. Yemek yapmayınca bulaşık makinesi 2 gunde 1 doluyor boşaltmak 5dk falan sürüyor. Camasir kime denk gelirse o asip topluyor. Ütü de sadece kiziminkileri ütülüyorum su an yaz gelince yardımcı gerekecek bizim gömlekler tişörtler de utulenecegi icin
Sevinsevilin evet devlet teyim ben
Alpssmom özel sektorde hersye sıkıntı
Sevinsevilin 8 aylık bebeğim ben eşime bırakıyorum 12 de eve geliyorum öğlen sabah emzirip çıkıyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorlar bebeğimle babası 11 gibi meyve yiyorlar sonra ben geliyorum bence alışması lazım ilerde de çalışacaksınız için ayrı kalmaya alışmalı bence
Derleranacum bir daha bu zamanlari da gelmeyecek ama 😍