Esi canım çocugun yok yeni evlisin boş zamanın bu kadar çokken haftada 1 ilişki yaşıyorsan çocuk olunca ayda 1 e çıkacak bu emin ol bence biraz daha özen gösterip sen başlatabilirsn bunu . eşinle sex sırasında konuşmayı dene onun hoşuna giden snin zevk aldıgın noktaları bulursan onun içinde senin içinde bu sayıyı arttırmış olursn zaten daha zevkli hale gelir . Bizde yeni evliyken eşimle hemen yapardık hiç konuşmazdık hazırlanmazdım bile ama zamanla daha sık sık ilişki yaşayınca birsürü şey keşfediyor insan . Farklı fanteziler üretiyor mutlaka konuşmayı dene eşinle çekingen olma bu konuda eşinde memnun olucak eminim
Önerileriniz ?
Kekeremekere maalesef öyle canım aslında evet kıyafet falan giydigimde yanaşıyor ama bu seferde düşünüyorum ben istedim diye adım attıgım için oldu gibi , sanırım ondan bekliyorum hep ilk olarak gelmesini bilmiyorum bu yanlış bir düşünce mi ?
Esi Bana göre sürekli karşı taraftan atak beklemek yanlış ya. Sonuçta benimde istediğim zamanlar oluyor bende adım atmalıyım yani kendini kısıtlama o iştesin olsun deme herkesin hoşuna gider arzulanmak bence bunu kullanmalısın madem esin yenilik istiyor şaşırt adamı
Bende beş yıllık evliyim haftada 1 bile zor iki.çoçukla eşim uykuya düşkün hafta sonu olursa vlla helal jaftada 3 4 kez yapanlara😁
Kekeremekere sagol canım denicem
Esi kız 1 hafta nasıl dayanıyosun daha çok yenisin. Biz o zamanlar günde 2-3 defa yapardık🙊 benim eşim de az fındık kırmamış ama sonuçta sen yeni öğreniyosun öyle düşünme akışına bırak zamanla öğreniyor insan bende öyleydim 😀😀
Ehvamliamme52 üste çık ileri geri sürtün sertçe