Tweetyy 23 yasında evlendim bazen pişmanım bazen değill ama erken yaşta evlendiğim için pişmanım sanırım genel olarak Pişmanımm🤣🤣
Sevinsevilin Tweetyy 🤣🤣 duruma göre değişiyor diyorsunuz 🙂bende şaşırıyorum kendime o yaşta büyük bir kararmış. O zmaan Evlenmesem hiç evlenmezdim sanırım 🤣🤣
ZRaporu Sevinsevilin 23 yaşında evlendim. Bazen sorumluluklar bunalttığında “aman nerden evlendin? Rahat mı battı?” diyorum 😅 sonra çocuklarımı severken “evlenmeseydim elin bebelerini sevecektim belki mıncıklatmayacaktı” diyorum😅 eşimi bazen çok seviyor bazen çok uyuz oluyorum 😅 Annemlere gidince “amaaan iyi ki evlenmişim” diyorum. Öyle yani bence her evli insanın düşündüğü şeyler 🤩
Sevinsevilin ZRaporu doğru söylüyorsunuz zaman zaman değişebiliyor düşünceler 🙂 çocuk olunca insan herşeyi unutuyor 😍😍
Shnsibel Sevinsevilin 21 yaşında evlendim severek evlendim pişman olduğum zamanlar oluyo tabi ama genel olarak pişman değilim 😂
Anilla 24 yasında evlendim Eşimi çok seviyorum hiç pişman değilim Ama sorumluluk binince bazen diyorum ki ne vardı evlendin sonra eşim geliyor eve vazgeçiyorum iyiki evlendim diyorum 😂 genel pişmanlıklarım temizlik yaparken ve hergun ne yemek yapayım diye düşünürken oluyor
Alminya9 20 yaşında evlendim genel olarak evlilikten soğudum eşimden değil ama evlilik pekte bana göre değilmiş yani 🤭 hayatına yeni yeni insanlar giriyor çevren degisiyor herkes bi beklenti içinde
Sevinsevilin Alminya9 zaten şu çevre faktörü olmasa, herkes işine baksa mutlu olacağız da karismasalar olmuyor. Allahtan zamanında tepkimi verdim de rahatım 🤣🤣
Anilla Sevinsevilin anam canimsin yok mutfağa girmesin erkekler çok titizdir temizdir ama neyi ne yapacak diye kriz geçiririm biraz temizlik takıntılarım var 😂😂
Aybike Sevinsevilin 4 senelik evlyz 20 aylık bir de oglumz var ama biiz 5 sene flört etttikj 😅 çok sewdik bbe 🐞
Nesrinn25 Sevinseviliniki sene olucak evliyim cok pismanim asiri coook keske olseydimde evlenmeseydim
papatya_ Sevinsevilin 22 yaşında evlendim çocuğumu görünce iyi olmuş diyorum ama eşim konusunda çok pişmanım
papatya_ Sevinsevilin agresif, sinirli, kimseyi sevmez, mendebur, beni çok sever ama sevgisini belli etmez sülalemi hiç sevmez zaten kavgalilar zaten ,küfür eder,dinlemez,kendi bildigini yapar hep daha sayıyım mı?