Sevinsevilin Tweetyy 🤣🤣 duruma göre değişiyor diyorsunuz 🙂bende şaşırıyorum kendime o yaşta büyük bir kararmış. O zmaan Evlenmesem hiç evlenmezdim sanırım 🤣🤣
Sevinsevilin ZRaporu doğru söylüyorsunuz zaman zaman değişebiliyor düşünceler 🙂 çocuk olunca insan herşeyi unutuyor 😍😍
Anilla Sevinsevilin anam canimsin yok mutfağa girmesin erkekler çok titizdir temizdir ama neyi ne yapacak diye kriz geçiririm biraz temizlik takıntılarım var 😂😂
Sevinsevilin Alminya9 zaten şu çevre faktörü olmasa, herkes işine baksa mutlu olacağız da karismasalar olmuyor. Allahtan zamanında tepkimi verdim de rahatım 🤣🤣
Aybike Sevinsevilin 4 senelik evlyz 20 aylık bir de oglumz var ama biiz 5 sene flört etttikj 😅 çok sewdik bbe 🐞
Nesrinn25 Sevinseviliniki sene olucak evliyim cok pismanim asiri coook keske olseydimde evlenmeseydim
papatya_ Sevinsevilin 22 yaşında evlendim çocuğumu görünce iyi olmuş diyorum ama eşim konusunda çok pişmanım
papatya_ Sevinsevilin agresif, sinirli, kimseyi sevmez, mendebur, beni çok sever ama sevgisini belli etmez sülalemi hiç sevmez zaten kavgalilar zaten ,küfür eder,dinlemez,kendi bildigini yapar hep daha sayıyım mı?