Sevinsevilin ZRaporu doğru söylüyorsunuz zaman zaman değişebiliyor düşünceler 🙂 çocuk olunca insan herşeyi unutuyor 😍😍
Anilla Sevinsevilin anam canimsin yok mutfağa girmesin erkekler çok titizdir temizdir ama neyi ne yapacak diye kriz geçiririm biraz temizlik takıntılarım var 😂😂
Sevinsevilin Alminya9 zaten şu çevre faktörü olmasa, herkes işine baksa mutlu olacağız da karismasalar olmuyor. Allahtan zamanında tepkimi verdim de rahatım 🤣🤣
Aybike Sevinsevilin 4 senelik evlyz 20 aylık bir de oglumz var ama biiz 5 sene flört etttikj 😅 çok sewdik bbe 🐞
Nesrinn25 Sevinseviliniki sene olucak evliyim cok pismanim asiri coook keske olseydimde evlenmeseydim
papatya_ Sevinsevilin 22 yaşında evlendim çocuğumu görünce iyi olmuş diyorum ama eşim konusunda çok pişmanım
papatya_ Sevinsevilin agresif, sinirli, kimseyi sevmez, mendebur, beni çok sever ama sevgisini belli etmez sülalemi hiç sevmez zaten kavgalilar zaten ,küfür eder,dinlemez,kendi bildigini yapar hep daha sayıyım mı?
papatya_ Sevinsevilin sağol canim bende bilmiyorum bide bebeğim var ben bu adamdan nasil çocuk yapmışım diyorum bazen bana şiddeti yok ama sinirlenince etrafa vuruyor duvara kapıya falan zaten kendini oldurmekle tehdit etti benimle evlenmek içinde birde kacirmaya kalkti oylelikle evlendim
MonaRoka Sevinsevilin ben evleneli 4 sene oldu pişman değilim canım aşkım birtanecik eşim iyiki var 😂😍 23 yaşında evlendim bu arada.
Sevinsevilin papatya_ en başta evlenmeniz hataymis. Sanırım esinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Anlattıklarıniz hiç normal şeyler değil. İntihar etmekle tehdit etmek takıntıli gibi geldi