papatya_ Sevinsevilin 22 yaşında evlendim çocuğumu görünce iyi olmuş diyorum ama eşim konusunda çok pişmanım
papatya_ Sevinsevilin agresif, sinirli, kimseyi sevmez, mendebur, beni çok sever ama sevgisini belli etmez sülalemi hiç sevmez zaten kavgalilar zaten ,küfür eder,dinlemez,kendi bildigini yapar hep daha sayıyım mı?
papatya_ Sevinsevilin sağol canim bende bilmiyorum bide bebeğim var ben bu adamdan nasil çocuk yapmışım diyorum bazen bana şiddeti yok ama sinirlenince etrafa vuruyor duvara kapıya falan zaten kendini oldurmekle tehdit etti benimle evlenmek içinde birde kacirmaya kalkti oylelikle evlendim
MonaRoka Sevinsevilin ben evleneli 4 sene oldu pişman değilim canım aşkım birtanecik eşim iyiki var 😂😍 23 yaşında evlendim bu arada.
Sevinsevilin papatya_ en başta evlenmeniz hataymis. Sanırım esinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Anlattıklarıniz hiç normal şeyler değil. İntihar etmekle tehdit etmek takıntıli gibi geldi
Rouge Sevinsevilin 20 yasındayım evlenmedim sözlüyüm😂bir süre daha sözlü kalmayı düşünüyorum pişman da degilim🤪
Anilla Sevinsevilin anam canimsin yok mutfağa girmesin erkekler çok titizdir temizdir ama neyi ne yapacak diye kriz geçiririm biraz temizlik takıntılarım var 😂😂
Sevinsevilin Anilla anladım 🙂 benim hiç yok öyle takıntılarim. Eşimde saolsun her işi yapar. Temizlik de yapar. Yemeği de güzel yapar. Daha ne isteyeyim 😍
Nefedukaa Sevinsevilin 19 yaşında evlendim liseyi bitirdikten sonra. Sorumluluklar yüzünden keşke daha geç evlenebilirdim diyorum, ama çok şükür sevdiğimle evlendim
papatya_ Sevinsevilin evet maalesef hata bende bırak ne yaparsa yapsın yapabilicek mi hayatımı karartacagina
Rouge Sevinsevilin aynen bu heyecan hemen bitmemeli biraz daha sürsün iyice düzeni oturtalım ki evlendigimiz de de sorunlarla ugrasmaktan askımızı kaybetmeyelim diye🥰❤️