Sevinsevilin Esi Kesinlikle. Aynı eve girmeden mümkün değil taniyamiyorsunuz. Zamanla tanınıyor. Benim eşimi lisedeyken tanımıştım. Uzun zaman flört ettik. Evlenince tanıdım ☺️ sevgiliik döneminde hangi insan tam olarak nasıl bir insan olduğunu gösterir ki 🤔
Sevinsevilin Ecenaz böyle cevaplara çok seviniyorum. Bazı kadınların hikayelerini okuyoruz üzülüyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. Adınıza sevindim 🥰
papatya_ Sevinsevilin keşke olsaydım cahillik işte o an düşünemedim basima ilk defa öyle bisey gelince ne yapicami bilemedim korktum
Nesrinn25 Sevinsevilin cok soguk birisi birlikteligimiz yok ilgisi yok kiskanmasi yok buz gibi birisi sonra cok fesat dolu birisi
Ezelinur Sevinsevilin 24 yaşımda evlendim 25 yaşımda kızım, 27 yaşında oğlum 🥰 elhamdülillah hiç pişman olmadım (tabi sorumlulukların yıprattığı olmuyor değil)
Sulem Sevinsevilin 17 yaşımda evlendim 20 yaşımdayım hiç pişman değilim çok mutluyum eşimi çok seviyorum o da beni çok şükür ❤😍
Madams Eşimle üniversiteside 2 yıl sevgili kaldık okul bitti atandık 2 yıl babamlara çalıştım sonra evlendik 25 te evlendik zamanında ve doğru bir seçim ile Allah pişmanlık vermesin inşallah 🙏🧿🧿🧿
Sulem Sevinsevilin uğruna ölecek kadar çok sevdik birbirimizi çok aşık olduk 8 ay nişanlı kaldık o 8 ay boyunca tanıdık birbirimizi daha çok sevdik evlendik iyikide evlenmişim şuan 20 yaşında gen bi anneyim Allah tan daha ne isteyim şükürler olsun😊
Antisosyalmom Sevinsevilin 22 yaşında evlendim. Yine olsa eşimle evlenirim. Ama biz ikimizde pişmanız erken evlendiğimize. Keşke çalışıp para biriktirip borçsuz evlenseydil diye.
Sevinsevilin Antisosyalmom benimde hiçbir birikimim yoktu saolsun herşeyi ailem yaptı. Eşim çalışıyordu zaten o da kendisi yaptı.ailesinin katkısı olmadı. Çok abartmadan nikah yaptık borçsuz evlendik çok şükür. Düğün yapacağımıza araba aldık. İyi ki de öyle yapmışız 🙂
kedicikkk Sevinsevilin 18 yaşımda evlendim ve şuanda 21 yaşındayım gram pişman değilim yine olsa yine evlenirim eşimle