papatya_ Sevinsevilin evet maalesef hata bende bırak ne yaparsa yapsın yapabilicek mi hayatımı karartacagina
Aybike Sevinsevilin 4 senelik evlyz 20 aylık bir de oglumz var ama biiz 5 sene flört etttikj 😅 çok sewdik bbe 🐞
Esi 22 yaşında evlendim pişman degilim ama bazen yeterince iyi tanımamışım diyorum bu sizde de oluyor mu 😅
Sevinsevilin Esi Kesinlikle. Aynı eve girmeden mümkün değil taniyamiyorsunuz. Zamanla tanınıyor. Benim eşimi lisedeyken tanımıştım. Uzun zaman flört ettik. Evlenince tanıdım ☺️ sevgiliik döneminde hangi insan tam olarak nasıl bir insan olduğunu gösterir ki 🤔
Sevinsevilin Rouge aslında evlilikte heyecan bizim elimizde bence. Monotonlasmamak lazım. Çocuk olsa bile ilişkiyi canlı tutmak lazım 😍💃🔥
Sevinsevilin Mybest maşallah 😍😍 yine de siz eşinize bu kadar kıymetli olduğunu hissettirmeyin. Sonra kendilerini bulanmaz hiç kumaşı sanıyorlar 🤣🤣
Sevinsevilin Ecenaz böyle cevaplara çok seviniyorum. Bazı kadınların hikayelerini okuyoruz üzülüyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. Adınıza sevindim 🥰
papatya_ Sevinsevilin keşke olsaydım cahillik işte o an düşünemedim basima ilk defa öyle bisey gelince ne yapicami bilemedim korktum
Nesrinn25 Sevinsevilin cok soguk birisi birlikteligimiz yok ilgisi yok kiskanmasi yok buz gibi birisi sonra cok fesat dolu birisi
Ezelinur Sevinsevilin 24 yaşımda evlendim 25 yaşımda kızım, 27 yaşında oğlum 🥰 elhamdülillah hiç pişman olmadım (tabi sorumlulukların yıprattığı olmuyor değil)
Sulem Sevinsevilin 17 yaşımda evlendim 20 yaşımdayım hiç pişman değilim çok mutluyum eşimi çok seviyorum o da beni çok şükür ❤😍