KirmiziOjeli internette araştırdım hocalarda günah değilmiş
Kandilde cinsellik ?
yenigelin0 boyle birseyi ilk defa duydum.kandilde birlikte olmak niye gunah olsun ki esin sonucta karsindaki🤔
yenigelin0 ozaman Ramazan’da da yapmak günah olur mantıken sonuçta kocan yani zina yapmıyosun ki
yenigelin0 Günah değil geçen bir sohbette denk geldim 🤭 ama yine de bu diyanetin fetva sayfasına bir bakın derim
O nasıl müslümanlık ya kalkıp 2 rekat kılmazsınız ama cinselliğe gelince tavansiniz birde bu kutsal gece de yaptığınız terbiyesizliği marifet gibi gelmiş buraya yazarsınız midem kalktı
hayatbumu sorduğun saçma sorulara hepimiz bişeyler yazmışız önce onlara cevap verseydin bi çok masum durmuyosun malum. Miden kalkıyosa girip okuma insanlar ne isterse onu yapar sana mı düştü tatavası
KirmiziOjeli bana düşmez zaten senin bi tarafının derdi. Ayıbını gelip marifetmiş gibi buraya yazıyorsun ve gülüyorsun ayibina senin saçma sapan hallerini görmek okumak zorunda değiliz yok kandil gecesi kocasıyla ilişkiye girmiş de sex yapmış da bize ne senin şeyinin derdinden bu gecede bari yapma.
hayatbumu İnsanın kocası helali biliyosun dimi bi duş almaya bakıyo her şey. O zaman ramazanda da yapmayalım öyle saçmalık mı var internet elinin altında aç oku günah olmadığı sayfa sayfa yazıyor biz mi öğretelim bunu da muhalefet olmaya bayılıyorsunuz
KirmiziOjeli o kadar günahı helal i biliyorsun madem oral sex in de günah olduğunu bilmeliydin internet elinin altında aç oku… heroooo kendini kandır sen..
hayatbumu assfghjk o kadar komiksin ki
hayatbumu ablam yallah mutlu olmadığın ölü cinsel hayatınla sana mutluluklar ikinci üçüncü evliliğine kısmet artık🤍
hayatbumu canım günahı sevabı biliyorsun madem.. her söylediğinin her yazdığının ki kötü yorumlarda bulunuyorsun kul hakkına girdiğini de bilmen lazımdı 🙄
hayatbumu seninle aynı masada yemek yemek mi.. nasip olur mu… sanmam…. 🤣 neyse iyi eğlendirdin beni teşekkür ederim öptüm bye🤍
hayatbumu Kayıtsız kalamadım ama Bi tarafınızdan fetva uydurmayın lütfen. Bu konuyla alakalı bir fetva hadis ayet yok.
Yansingeceler Kandil için edeben önerilmiyor. Sonuçta müslümanlar için önemli birgün
yenigelin0 yılda kaç gün böyle gün gelirki ki beraat gecesiydi bu sabaha kadar ibadet edilir bi gecede tutuverin kendinizi
Kandil günü de yapmayabilirsiniz 1 gun sonucta o gun ibadet yapılir o günde yapmasaniz birşey kaybetmezsiniz