yenigelin0 ben günah diye biliyorum doğrumudur net bilgim değil canım gece ya kandil dua falan sabaha dek sürüyor ananemden biliyorum .. şahsi fikrimde bu tarz günlerde yapılmaması görüşündeyim .

deleted77 bende öyle biliyorum da acabamı dedim adamı kaç gündür görmedim yandım tutuştım😀

yenigelin0 bilemiyorum valla. Sımdı net bilgiye de sahıp degılken oturup fetva vermıs gıbı olmayalım 😃😃 ama sen yapma bence yine de. Uyumaya calıs 😂

yenigelin0 Günah değil geçen bir sohbette denk geldim 🤭 ama yine de bu diyanetin fetva sayfasına bir bakın derim

Nietzsche, başlığı Kandilde cinsellik ? olarak değiştirdi.

hayatbumu sorduğun saçma sorulara hepimiz bişeyler yazmışız önce onlara cevap verseydin bi çok masum durmuyosun malum. Miden kalkıyosa girip okuma insanlar ne isterse onu yapar sana mı düştü tatavası

KirmiziOjeli bana düşmez zaten senin bi tarafının derdi. Ayıbını gelip marifetmiş gibi buraya yazıyorsun ve gülüyorsun ayibina senin saçma sapan hallerini görmek okumak zorunda değiliz yok kandil gecesi kocasıyla ilişkiye girmiş de sex yapmış da bize ne senin şeyinin derdinden bu gecede bari yapma.

hayatbumu İnsanın kocası helali biliyosun dimi bi duş almaya bakıyo her şey. O zaman ramazanda da yapmayalım öyle saçmalık mı var internet elinin altında aç oku günah olmadığı sayfa sayfa yazıyor biz mi öğretelim bunu da muhalefet olmaya bayılıyorsunuz