Malum ayın 27 si kandildi saat 00:00 dan sonra sex yapılsa olurmu sonuçta 28 i oluyor ayın bir bilginiz varmı acil durum anlayacağınız ona göre günaha girmeyeyim
Kandilde cinsellik ?
yenigelin0 kandıl gunu sabaha kadar ibadet edılebılır. Naçizane kendı fikrimi söylemem gerekırse bence bugunun geçmesini bekleyın 🤗
yenigelin0 ben günah diye biliyorum doğrumudur net bilgim değil canım gece ya kandil dua falan sabaha dek sürüyor ananemden biliyorum .. şahsi fikrimde bu tarz günlerde yapılmaması görüşündeyim .
deleted77 bende öyle biliyorum da acabamı dedim adamı kaç gündür görmedim yandım tutuştım😀
kucukpembebulut yaa doğru diyosun acaba net bir bilgi varmı bununla ilgili
yenigelin0 sanırım var daha önce bilen bir bayan yazmıştı.
yenigelin0 bilemiyorum valla. Sımdı net bilgiye de sahıp degılken oturup fetva vermıs gıbı olmayalım 😃😃 ama sen yapma bence yine de. Uyumaya calıs 😂
yenigelin0 biz unuttuk kandili yaptık 🤣 mantıken birbirine helal olunca kandilde falan neden günah olsun ki bilemedim hiç şimdi
KirmiziOjeli internette araştırdım hocalarda günah değilmiş
yenigelin0 boyle birseyi ilk defa duydum.kandilde birlikte olmak niye gunah olsun ki esin sonucta karsindaki🤔
yenigelin0 ozaman Ramazan’da da yapmak günah olur mantıken sonuçta kocan yani zina yapmıyosun ki
yenigelin0 Günah değil geçen bir sohbette denk geldim 🤭 ama yine de bu diyanetin fetva sayfasına bir bakın derim
O nasıl müslümanlık ya kalkıp 2 rekat kılmazsınız ama cinselliğe gelince tavansiniz birde bu kutsal gece de yaptığınız terbiyesizliği marifet gibi gelmiş buraya yazarsınız midem kalktı
hayatbumu sorduğun saçma sorulara hepimiz bişeyler yazmışız önce onlara cevap verseydin bi çok masum durmuyosun malum. Miden kalkıyosa girip okuma insanlar ne isterse onu yapar sana mı düştü tatavası
KirmiziOjeli bana düşmez zaten senin bi tarafının derdi. Ayıbını gelip marifetmiş gibi buraya yazıyorsun ve gülüyorsun ayibina senin saçma sapan hallerini görmek okumak zorunda değiliz yok kandil gecesi kocasıyla ilişkiye girmiş de sex yapmış da bize ne senin şeyinin derdinden bu gecede bari yapma.
hayatbumu İnsanın kocası helali biliyosun dimi bi duş almaya bakıyo her şey. O zaman ramazanda da yapmayalım öyle saçmalık mı var internet elinin altında aç oku günah olmadığı sayfa sayfa yazıyor biz mi öğretelim bunu da muhalefet olmaya bayılıyorsunuz
KirmiziOjeli o kadar günahı helal i biliyorsun madem oral sex in de günah olduğunu bilmeliydin internet elinin altında aç oku… heroooo kendini kandır sen..
hayatbumu assfghjk o kadar komiksin ki