yenigelin0 bilemiyorum valla. Sımdı net bilgiye de sahıp degılken oturup fetva vermıs gıbı olmayalım 😃😃 ama sen yapma bence yine de. Uyumaya calıs 😂

yenigelin0 Günah değil geçen bir sohbette denk geldim 🤭 ama yine de bu diyanetin fetva sayfasına bir bakın derim

Nietzsche, başlığı Kandilde cinsellik ? olarak değiştirdi.

hayatbumu sorduğun saçma sorulara hepimiz bişeyler yazmışız önce onlara cevap verseydin bi çok masum durmuyosun malum. Miden kalkıyosa girip okuma insanlar ne isterse onu yapar sana mı düştü tatavası

KirmiziOjeli bana düşmez zaten senin bi tarafının derdi. Ayıbını gelip marifetmiş gibi buraya yazıyorsun ve gülüyorsun ayibina senin saçma sapan hallerini görmek okumak zorunda değiliz yok kandil gecesi kocasıyla ilişkiye girmiş de sex yapmış da bize ne senin şeyinin derdinden bu gecede bari yapma.

hayatbumu İnsanın kocası helali biliyosun dimi bi duş almaya bakıyo her şey. O zaman ramazanda da yapmayalım öyle saçmalık mı var internet elinin altında aç oku günah olmadığı sayfa sayfa yazıyor biz mi öğretelim bunu da muhalefet olmaya bayılıyorsunuz

hayatbumu ablam yallah mutlu olmadığın ölü cinsel hayatınla sana mutluluklar ikinci üçüncü evliliğine kısmet artık🤍

hayatbumu canım günahı sevabı biliyorsun madem.. her söylediğinin her yazdığının ki kötü yorumlarda bulunuyorsun kul hakkına girdiğini de bilmen lazımdı 🙄

hayatbumu seninle aynı masada yemek yemek mi.. nasip olur mu… sanmam…. 🤣 neyse iyi eğlendirdin beni teşekkür ederim öptüm bye🤍