hayatbumu ablam yallah mutlu olmadığın ölü cinsel hayatınla sana mutluluklar ikinci üçüncü evliliğine kısmet artık🤍

hayatbumu canım günahı sevabı biliyorsun madem.. her söylediğinin her yazdığının ki kötü yorumlarda bulunuyorsun kul hakkına girdiğini de bilmen lazımdı 🙄

hayatbumu seninle aynı masada yemek yemek mi.. nasip olur mu… sanmam…. 🤣 neyse iyi eğlendirdin beni teşekkür ederim öptüm bye🤍

Kandil günü de yapmayabilirsiniz 1 gun sonucta o gun ibadet yapılir o günde yapmasaniz birşey kaybetmezsiniz

hayatbumu bacımsuuuu sen ozaman ramazan ayındada yapmazsın 1 ay günah işlemeden gezersin 😂 ay bu nasıl bir zihniyet ya yandı hadisde yazıyor bu söylediklerin bir açıklayıverde bizde yararlansın😄

User-123 senin zihniyetin bu tür dini konularda yararlanmaya müsait değil 😂😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣

hayatbumu haklısın tabi ancak senin gibi gerizekalı insanlar anlar kusura bakma bu detayı unuttum ben biranda 😄 senin zihniyet çok farklı çalışıyor burda çok insanın ki yetmez eminim 😂😂

Yani şimdi tam olarak bu konu hakkında bilgim yok ama dün eşimle birlikte olduk çocuk düşündüğümz icin beraber olmamız gereken bir gündü. Sonucta haram değiliz birbirimize mecburiyet olmasaydı ama birlikte olmazdık

hayatbumu bu ne pis bir yorumdur yaa biley sölicem sen kocanla boyle şeyler yapamiyosum diyemi millete sürekli oralci bilmem ne diye sataşiyosun cünkü pek seni ilgilendiren bi konu değilde

Lentlily kahkaha atıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 kocan sana spermlerini emziriyor herhal de bir kadın için en onur kırıcı şey budur . Sen kabullenmişsin diyecek birseyim yok daha o da yeter sana .😝😂

Mrv-111 Kandilden dolayı demedim hanımefendi oral ile ilgili kendi kafasında fetva vermiş arkadaş. Kandil de tabiiki günah değil ilişkiye girmek ama o geceyi ibadetle geçirmek daha hayırlı. Ama eşinle ilişkiye girmek günah değil.

Kesinlikle Kadir gecesi bile gunah degil helalinlen olunca.