hayatbumu ablam yallah mutlu olmadığın ölü cinsel hayatınla sana mutluluklar ikinci üçüncü evliliğine kısmet artık🤍
Kandilde cinsellik ?
hayatbumu canım günahı sevabı biliyorsun madem.. her söylediğinin her yazdığının ki kötü yorumlarda bulunuyorsun kul hakkına girdiğini de bilmen lazımdı 🙄
hayatbumu seninle aynı masada yemek yemek mi.. nasip olur mu… sanmam…. 🤣 neyse iyi eğlendirdin beni teşekkür ederim öptüm bye🤍
hayatbumu Kayıtsız kalamadım ama Bi tarafınızdan fetva uydurmayın lütfen. Bu konuyla alakalı bir fetva hadis ayet yok.
Yansingeceler Kandil için edeben önerilmiyor. Sonuçta müslümanlar için önemli birgün
yenigelin0 yılda kaç gün böyle gün gelirki ki beraat gecesiydi bu sabaha kadar ibadet edilir bi gecede tutuverin kendinizi
Kandil günü de yapmayabilirsiniz 1 gun sonucta o gun ibadet yapılir o günde yapmasaniz birşey kaybetmezsiniz
User-123 senin zihniyetin bu tür dini konularda yararlanmaya müsait değil 😂😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣
Yani şimdi tam olarak bu konu hakkında bilgim yok ama dün eşimle birlikte olduk çocuk düşündüğümz icin beraber olmamız gereken bir gündü. Sonucta haram değiliz birbirimize mecburiyet olmasaydı ama birlikte olmazdık
Lentlily kahkaha atıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 kocan sana spermlerini emziriyor herhal de bir kadın için en onur kırıcı şey budur . Sen kabullenmişsin diyecek birseyim yok daha o da yeter sana .😝😂
hayatbumu cok şaşak gordun heralde o kadar şaşalı konustuguna göre ne kadar ayip bir de Allahtan bahsediyosun
Burcin8080 size Allah tan bahsettim de ne oldu. Size şaşaktan bahsedersem hoşunuza gidiyor.
Mrv-111 Kandilden dolayı demedim hanımefendi oral ile ilgili kendi kafasında fetva vermiş arkadaş. Kandil de tabiiki günah değil ilişkiye girmek ama o geceyi ibadetle geçirmek daha hayırlı. Ama eşinle ilişkiye girmek günah değil.
hayatbumuAllahdan bahsetmekde sana kaldi
Kesinlikle Kadir gecesi bile gunah degil helalinlen olunca.
KirmiziOjeli kocasin yuz vermiyor heralde gelip burda hincini milletten aliyor :)