21yasindabirkiz canikom popondan istemsizce çıkan kakalarini toplarsın sonra yerden tutamazsın yapmaaaa…. Dini yerden yorum yapanlara da kızma din keyfi yere çoğu şeyi durduk yere yasak etmiyor sağlığa insan vücuduna zararlıysa uyarıda bulunuyor bilmek öğrenmek araştırmak lazım…
Anal ilişki
21yasindabirkiz hayır canm. Yok boyle bşy oyle olsa. Analla cok kişi hamıle kalır.
Lentlily ya ben çok yapmadım 1 kere yaptım yavaş yapınca çok acımıyor zevkmi bilmiyorum ama garip bir his oluyor 😂
Hesap21 bende biliyorum zararını günahını zaten denedim yaptum6o kadar
Ozge alnından öpmek istiyorum 😅😂
Momm2260 demi bende onu sordum bana diyorlar araştır djdjdjjd zaten araştırdım emin olamadıpım için sordum
21yasindabirkiz evet biliyorsun tamam
21yasindabirkiz bazıları haddini gercekten cok aşıyor
Lentlilyaciyor valla ne yaaln soylim sonra alışıyor da
21yasindabirkiz hayır ihtimal yok korkma
Buralar iyice yabancilasmaya ozenenlerle dolmus. Biz Türkuz elhamdülillah muslumaniz bur amerikali veya yabanci uyruklu degiliz. Zevkinizi düşünürken birazda uyrugunuzu ve dininizi düşünseniz sizin icin daha iyi olur. Haram. Ve haramsa Allah bosa haram kilmamistir. Zaten haram olan seyler tip ta da bi hayli zararli sayiliyor. Herkese saygim sonsuzdur ama bu kadarida abarti biraz. Hayirli gunler herkesede
Annesivekizi aminn ALLAH akil fikir versin önce ne diyeyim..insan önce kendini düşünür başkanı degil sonradan pişman olacakları şeyleri yapıolar
Sylvester sen ne saçmalıyorsun böyle işine bak
Serobaskan
😂😂😂 ay deli
- Düzenlendi
🤔
21yasindabirkiz yani senin için ilerxe çok sorunlar yaratır çok sağlıksız. Eşimd gün nette araştırmış kadınlar arkadan hoşlanır mı? Lafım sana değil canım konu açılmışken aklıma geldi hak yolu varken b*k yolu neden? Arkadaş bu erkekleri anlmak zor😡
Bilinmeyennumara helal size ic sesim oldunuz yani helaliniz haram oluyor bildigim kadariyla arkadan oliskiye giren kari kocaya gokten sabaha kadar lanet yagarmis biz uyaralimda
@Eylulunannesi kul kulu uyarmali. Fakat burda oyle birsey olusmus ki uyarinca geri kafali diyorlar. Lincci diyirlar. Rabbim birinin hatasini gorunce uyarin demis. Biz ustumuze duseni yapalimda gerisi onlara kalmis
21yasindabirkiz ne.pisliksiniz ya
Bilinmeyennumara helalllll 🤞