21yasindabirkiz canikom popondan istemsizce çıkan kakalarini toplarsın sonra yerden tutamazsın yapmaaaa…. Dini yerden yorum yapanlara da kızma din keyfi yere çoğu şeyi durduk yere yasak etmiyor sağlığa insan vücuduna zararlıysa uyarıda bulunuyor bilmek öğrenmek araştırmak lazım…

Lentlily ya ben çok yapmadım 1 kere yaptım yavaş yapınca çok acımıyor zevkmi bilmiyorum ama garip bir his oluyor 😂

Buralar iyice yabancilasmaya ozenenlerle dolmus. Biz Türkuz elhamdülillah muslumaniz bur amerikali veya yabanci uyruklu degiliz. Zevkinizi düşünürken birazda uyrugunuzu ve dininizi düşünseniz sizin icin daha iyi olur. Haram. Ve haramsa Allah bosa haram kilmamistir. Zaten haram olan seyler tip ta da bi hayli zararli sayiliyor. Herkese saygim sonsuzdur ama bu kadarida abarti biraz. Hayirli gunler herkesede

Annesivekizi aminn ALLAH akil fikir versin önce ne diyeyim..insan önce kendini düşünür başkanı degil sonradan pişman olacakları şeyleri yapıolar

21yasindabirkiz yani senin için ilerxe çok sorunlar yaratır çok sağlıksız. Eşimd gün nette araştırmış kadınlar arkadan hoşlanır mı? Lafım sana değil canım konu açılmışken aklıma geldi hak yolu varken b*k yolu neden? Arkadaş bu erkekleri anlmak zor😡