Kızlar peki ilk gece erkekler nasıl oluyor temizliği tukluumu tuksuzmu hep bizmi dikkat etmeliyiz ya?

Wtf Bizim gibi onlarda ilk gece için dikkat ederler diye düşünüyorum. Benim eşim dikkat eder yani o konulara.

Wtf benim eşimde çok temizdi ilk gece ki haylada öyledir sürekli temizliğine öenm verir benden daha dikkatli diyebilirim bu konuda

Wtf Yani bu erkekten erkeğe değişen bir durum bence ,size nasıl denk gelecek yaşayıp göreceksiniz 😅
    Eşimin temizdi ve boğa amblemli boxer giymişti ,görünce gülmüştüm bu ne böyle dediğimde beni temsil ediyor demişti ahahahaha😂

Wtf 4 senelik evliyim eşimi tüylü görmedim genel olarak da bir erkeğe göre çok temiz bakımlıdır

Wtf ben 4.yılıma giricem eşimde tek tüy görmedim çok dikkat eder

Ay şuan soruyu onuyunca bi düşündüm de hic dikkat etmrmişim heralde hatirlsmiyorumm yorgunluk ve heyecandan ötürüüü. Ama temiz olmasa dikkatimi cekerdi heralde

Dolunayy boXser giyince aklıma şey geldi bende eşime boXser almıştım dikkat uzun ve geniş araç yazıyordu üzerinde 😂 ben bunu giymem dedi ama kaçar mı hiç benden 😂

Wtf bnm eşim aşırı titizdr o konuda hatta her konuda öyle çok dikkat eder

Wtf benim eşimin de benim gibi lazerli özel bölgeleri bu yüzden hep temizdir çokta dikkat eder 🙏🏻

Wtf 3 senelik evliyim. Ilk gün nasıl temizse ,hala öyle temiz 😊😁 hatta ayıptır söylemesi koltuk altinı bile hic tüylü görmedim. Cok dikkat eder.

ZRaporu, başlığı Erkeklerin temizliği olarak değiştirdi.

Olivetti ahahah ilk giydiğii ve senin verdiğin tepki çok eğlenceli geçmiş olmalı😅

Wtf benimkinde kıl tüy pek yok tüm vücudunda😂😂 bende daha çok vardır 😂😂

4 gün sonra

Benim eşim benden temizdir o derece diyebilirim sevgiliykende evlenincede üç yıl oldu tek tüy görmedim vücudunda mis gibidir ne kokusu ne tüyü hiçbir şeyi yok kişisel bakımın ilişkiyle alakası yok