KARNİMDA HİÇ ÇATLAK OLUŞMADI HAMİLELER OKUSUN 🤗
HemsireAnne bende normal nemlendirici sürdüm hergün şükür bendede bisey yok 20 kilo aldım
Nietzsche amin inşallah 3 ay küvözde kaldılar az büyümüşelrdi çok zorlu günlerdi ama geçti şükür 🥰
HemsireAnne ne yani marifet mi bu tebrik mi edelim😁bnm de hiç çatlak yok tek çizgi bile yok . Doğum yapmamış gibi😁
Silmeyinlanbeni Sadece deneyimi söyledim belki hamile olanlara faydası olur diye marifetle ilgisi Yok
papatya02 Maşallah 🤗 ne güzel canım 🤗
- Düzenlendi
HemsireAnne teşekkürler canım
Nietzsche saçta ne işe yarıyor canım?
HemsireAnne hadi ya öyle mi. Çok sevindim ince dusuncenize🙄
Nietzsche kendimde sağlıkçı olduğum için girişlerde problem yaşamadım canım her süt bıraktığımda uzaktanda olsa gördüm 🙏🏻 Birde hastaneye yakın 1+1 kiralamıştık yoğun bakım hemşirelerimizde sağolsunlar çok iyiydi tanıdığımda vardı aralarında hep video fotoğraf ilede gördüm yoksa uzak olsam göremesem kesinlikle pskolojik olarak dağılırdım şimdi düşündükçe ben kadr da zormuş diyorum sanki 1 yıl hiç büyümediler miniciktiler ne zaman 1 yaşına girdiler hızla büyüdüler 🥰
Nietzsche amin inşallah 😍
HemsireAnne Doktorum bebek yağı kullan demişti 1-2 sefer sürdüm sonra kullanmadım ama çok şükür hiç çatlağım olmadı . Bence çatlak oluşumu karnı hızla büyüyenler için gibime geliyor . Örnek verecek olursam aynı zamanlar da hamile olan arkadaşım kremler yağlar kullanmasına rağmen çok çatlağı vardı ama karnı çok hızla büyümüştü yani ne kullandıysa da fayda görememişti .
HemsireAnne benimde yoktu ama doğumdan sonra çatlak oldu 🤣🤣🤣42.haftada doğum yaptım doğumdan 2 ay sonra çatlak olmaya başladı allahtan esmerim de gözükmüyor
HemsireAnne ay artık çok geç ya çatır çatır çatladm valla berbat halde göbeğim
HemsireAnne malesef genetik.
5 haftalıktan sürmeye başladım. 6-7 çeşit krem,yağ,jel kullandım kaç kutu bitirdim. Karnım yağsız bir dakika bile durmadı. Avm tuvaletinde,gittiğim misafirlikte, kafelerde bile sürdüm. Evde karnım açık şekilde yağlı halde gezdim yine de son ay yine de çatladım ha tabi çatlak seviyesini azaltmış olabilir tüm bu yaptıklarım ama sonuç olarak çatladım😃
HemsireAnne ohoo ben neler yaptım buna ek yine de çatladı genetik büyük faktör
Derleranacum bende duydum öyle olanları ya hızlı kilo vermekten kaynaklı sanırım