[silindi] Poncigimm valla bas baya eşinizin ağzınızı kapatacağı derecede bağırdığınızı anlatmışsınız. Kaynana varken daha beter 👀
[silindi] Deleted5 siz başka odada yapın ? İlla çocuğu farklı odaya koymaya gerek yok. Cidden aynı ortamda nasıl oluyor anlam veremiyorum. Benimde kızım yanımda yatıyor 5 aylık oldu şimdiye kadar hiç yanında yapmadım. Ses falan çıkarmazsın tamam da aynı ortamda olmak bile tuhaf yani
Deleted5 [silindi] Tuhaf olabilir ayıp ya da günah değil çocuğun aklı yetene kadar ayrıca lincleyecek yer arıyorsunuz başka oda da yapıyoruz desek onu da dini yönden linclersnz!
[silindi] Deleted5 dini yönü neymiş pardoon?? Çocuğun aklı zaten herşeye yetiyor kusura bakmayında. O zaman dövsün millet çocuğunu nasılsa aklı yetmiyor diye? Zeka gelişimleri 3 yıl içinde tamamlanıyor bebeklerin. Siz devam edin yine kendi rahatlığınız sonuçta
[silindi] Deleted5 anlayışının kıt olduğuda burdan belli. İlk üç yıl diyorum üç yıldan sonra demiyorum. İlk üç yıl😂
Deleted5 [silindi] aynı şey değil mi kafasız önce ne dediğine odaklan ilk üç yıl ile doğumdan 3 yıl sonrasının ne farkı var Allah’ım çıldırıcam🤣🤣🤣🤣🤣
Hyry9004 Deleted5 bende kızımı gecede olsa tam uyduğundan emin oluo koltuğa düzgün bir şekilde yatıyorum ve kocamin koynuna gidiyorum. Yani ben asla rahat edemiyorum. Sesimden uyanmasını geçtim uyku arasında bilinç altına yerleşir diye korkuyorum korkmayı da geçtim utanıyorum.
Deleted5 Hyry9004 cnm 6 aylık bebeğimi asla koltuğa koyamam yatağında bile yalnız bırakıp gidemiyorum biz de uyuduktan sonra ışığı kapatm yanına müzik açık koyuyorum bizi duymuyor zaten öyle bagirma falan asla olmuyor çünkü çit sese uyanan bebek🤭
[silindi] Poncigimm kıt beyinli diyerek kendi beyninin ne kadar yüksek zekalı olduğunu gösterdin şuan 😂 ceviz ye bol bol
Ozge Arkadaşlar millettin derdii sizi niye bu kadar gerdi sizene bagirir yada bagirmazz kadınn cocugu yatiricak baska oda yok diyorr siz diyorsunuz ki siz baska oda daa yapsaydıniz Allah askina sadece yorum yaptı olmak icin yorum yapmayınn
Poncigimm Ozgekac kadın var çocuğuyla birlikte aynı odada kalan herkesin han han odaları zaten mecbur tek yaşamıyorum da zaten ayrı olsam kızıma ayrı oda yalarım sonuçta ayrıca ben küçükken hep birlikte aynı odada yatıyordum ailecek eskiler hep böyle mis gel de böyle anliyamazla anlat derdini