Kocanız rüyalanıyor mu
Nietzsche bir çoğunda tıpta da görünmüyor olarak biliniyor kız benim koca söylüyo görse 🙈
KardelenMY Evet test edildi ,onaylandı 🤪
Nietzsche benimki bekarken demişti 🙈😂 bende gerek olmadığını düşünüyorum fazlasıyla birliktelik yaşıyoruz zaten 🤩
Nietzsche yaaa evet 🙈🤩
Mirinda eşimin simdiye kadar hic ruyalandigini gormedim ama her sabah munasip yeri ayakta olur. Neyse ben cok goruyorum ya bu konudan cok rahatsizim ama cogu kocamla ama araya baska erkeklerdr giriyor bazen tabi esim bilmiyor.
Mirinda evet hrralde ondan
Mirinda 3 senelik evliyim, ilk kez hayır deyince fazla zorlamadi 😅 normalde yine istemedigim zamanlar kavga dövüş yatakta bitiyordu olay 😂 ama bu sefer kızımın sayesinde olmadi. Tam eşim yaklaşti,ben yok dedim, ısrar ediyordu tam o sırada kızım ağlayınca kaçtım 😂 bakalim ne zaman köşede sıkıştıracak 😂
Mirinda kızzz Allah seni ahahhahahah😂😂😂😂
Mirinda nasıl anlıyorsunuz bende bı iki defa eşim uyurken yakaladım dedi çişim geliyor ondan böyle oldu diyor
Mirinda evet gurbette oldu için bazen olur yanımda iken ben özel günümde oldugumda bir defa oldu dönüp diyorki sen benle birlikte olmayınca şeytanlar geliyor yanıma sonra biri esmer biri sarışındı o dkaa vuruyorum yastıkla
Gelbilibili belki gerçekten çişi de gelmiş olabilir tuvaleti gelincede kalkıyor çünkü. Rüyalanırsa iç çamaşırı kirleniyor zaten ordan anlarsın canım