• Muhabbet
  • Evcil hayvan annesi olanlar 💃🏼🥳

Shnsibel ya nasıl tatlı 😍 hemde çok başka 🥰 beni çok yadırgayan var o koca köpeklerle yaşıyorsun bebeklerin var diye ama evim müsait ve Cidden bana böyle konuşanlarla muhatabı kesiyorum 🙏🏻

Benimde bir oglum var 3yaşinda karyus Pitbull

deleted77 Valla beni de çok yargılıyolardı evde kedi mi beslenir kılı tüyü dökülür derlerdi ama kulak asmazdım hiç 😂. Bakmayan beslemeyen bilmez o duyguyu 🙂

deleted77 Bana kedi besleme çocuğun olmaz diyen bile olmuştu 😂. Benim hamileliğimi ilk bilen kedim yumuğum olmuştu ama 😂. Gelir karnıma yatardı 😂

Bende kedi sahiplenmek istiyorum
        Kızım 10 aylık hayvanalari çok seviyor. Bir hayvanla büyümesini istiyoruz. Sorumlulugu korkutuyor. Tavsiyeleriniz neler ?

Shnsibel düşüncesiz insan çok ah bana neler dediler bilsen bide üç büyük köpiş olunca ama kaale bile almıyorum 😂 gerçekten bana yardımcı bile oldular öyle seviyorlarki bebeklerimi 😍

Sevinsevilin bence isteyince her türlü sahiplenebilirsiniz eğitimi biraz zor olabilir ama alışınca her şey mükemmel çevrede korkutanlar olur hiç dinleme bile derim

Shnsibel canım bizimde kedimiz var hamileyken tuvaletini hiç ben temizlemedim mamasıyla falan hep eşim ilgilendi yeni doğum yaptım hala da eşim ilgileniyor mecburen ben yapmak zorunda kalırsamda eldivenle yaptım hiçbir şey olmadı .

deleted77 Ayy maşallaah ya Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah 😂. Kaç yaşındasınız

ZRaporu kuş çok pislik yapıyor tüy uçuşuyor kedi çok iyi kuma yapıyo kakasını

Mhzya evet bekarken bakmıştım ondan tecrübeliyim balık ve muhabbet kuşum vardı. Beni zaten korkutan 2 çocuk+koca+ bir de evcil hayvan sorumluluğu 😬 bekarken rahat bakıyordum 😅