• Cinsellik
  • Sallayan varmıdır yoksa hepsi doğrumudur ?

Dilekyaren sallamıyorlar gayet normal bizimde 1 2 saat ne kadar istesek uzatabiliriz sadece popo yalama yok o ne allah aşkına ya 🤮 ama oral yaparken komple yaparım çıldırmayacak erkek yoktur 😅

Dilekyaren ayy popo yalamak mi iğrenç 🤦‍♀️ bizde oral var b3n ona o bana yapar on sevişmeyi uzun tutarız cocugu uyutunca 1 saat kesin sürer bazen ilişki süremiz uzadiysa 10 dakikada boşalır

Cemrerana merak ediyom akliniza baska seyler geliyor mu hergangi bisey Benim hersey geliyor ama okadr uzun olmasi bizde imkansz

Dilekyaren walla kuzum ben yeter demesem eşim sabah akşam hiç durmaz bazen diyorum seni doktora götürecem ne bu azgınlık 😅😅😅 şaka bir yana ikimizde sekse düşkünüz . Oral her ilişkide kesin olur anal da çok nadir yaparız . İlişkiye sınır koymuyoruz 😊

Dilekyaren çok düz diyorsun yaa bende aynı fikirdeyim😂😂onlarınki kocaysa bizimki neeee🤣🤣

Dilekyaren popo yalama hariç sallamıyoruz canım. Hava atmak düşüncesiylede yazmıyoruz. Siz nasıl yaklaşmak için can atıyorsanız bende kaçmaya uğraşıyorum bazen bıkkınlık veriyor

Ben yazılanlarda abartı görmedim yazılanlar hep yapılabilecek şeyler uçup kaçmamışlar sonuçta sex yapmışlar😂 he belki cinsel hayatı o kadar güzel değildir abartıyolardır falan onu bilemeyiz ama sanmam sonuçta kimse kimseyi bilmiyo tanımıyo anonim hesaplar doğrudur yani çoğunlukla

Dilekyaren burda kimse kimseyi tanımıyorki kim niye sallasın canım 🙊 herkesin özeli farklıdır bazıları evet çok kısa yazıyor bu beni çok şaşırttı mesela 🤔 Bizim fazla vaktimiz olduğunda bayağı uzun sürüyor ama benim eşim keyif yapmayı seviyor jakuzi keyfi dans ve yavaş yavaş uzun bir ön sevişmeden sonra ikişki oluyor en sonunda birlikte duş
      farklı özel kokulu yağlarla masaj yapmak öpmek yalamak en büyük hobisi buda benim çok hoşuma gider öpmediği yalamadığı yer yoktur ama çok keyif aldığını mutlu olduğunu beni böyle çok beğendiğini sadece onu düşünmemi ve rahatlamamı ister bunuda söyler sürekli ikimizde sevişmeyi severiz lakin eşim bir tık daha fazla uğraşmayı sever benle 🥳

Dilekyaren yalan yok bende bazen okuduklarıma inAnmıyorum özellikle 3saat falan cok zor 3saat nedmeek ya🤣

Cemrerana normal seyler gun icinde yaptgnz yada ne bileyim daha onceki şeyler iliskiyle alakasiz seyler diyim daha dogrusu

Dilekyaren 3 saat ve popo yalama sjsnsmsks😂😂 yoktur bizde onlar normal oral yapıyorrz 1 saat sürüyo on sevişme oral ilişki derken 1 saatte çok yoruluyorum 3 saat sürse amel defterim kapanır 😂

Annesivekizi en sevdiklerimi soyliim. Masa altından oral. Önce ben eşime,sonra eşim bana. Bı de dar yerlerde çok seviyoruz. Dolap falan. Dar olduğu için daha heyecanlı oluyo😃

Kimsemkimimyaw ilişkiden bahsediyosan akşamları olur bitek oğlum uyuyunca nadirde olsa gün içinde olur