Bu siteye bi girdim millette ne kocalar varmış diyorum , bitane kadın yazmış eşimle ilişkimiz 3 saat sürüyor. afedersiniz popoma oral yapıyor yalıyor falan diye , ya Bunları okudukça benimki koca değil diyorum gerçekten böyle adamlar varmı ? Yoksa sanalda sallıyormu çoğu Kadın , bide çoğu Kadın kocasının hayalarını poposunu yaşıyormuş millet sallıyor mu 😅😅
Sallayan varmıdır yoksa hepsi doğrumudur ?
Dilekyaren biz de popo yalamak yok ama normal oral var. Ve 1 bazen 1 buçuk saat sürüyor. Hep değişik fantazi yaparız.
Yavrum valla bazen okuyunca bende diyorum onlarınki kocaysa benimki ne? Ya benimkinin erken boşalma sorunu olmasa aslında çözebiliriz sanki. Ama oral filan asla yapmaz da yaptırmaz da. Midesi kaldırmıyor. Benimde kaldırmıyor. Ama değişik pozisyon denemek olsun vs hiç yok. Tek pozisyon var o da bacak omza. Gerisi yok
Dilekyaren ay o iğrenç popo yalama olayı bizde yok ama eşimin iki saate yakın sürüyor ve birbirmize oral yapıyoruz orası doğru sallama yok 😂 bende iki dk diyenlere inanamıyorum nasıl sürüyor o kadar iki dk nasıl oluyor 😬
Dilekyaren Değişik pozisyonlarda evet bizdede var bazen 2 saat bile sürüyor kızımız uyuyunca.. ama asla oral seks yapmıyoruz migdemiz kaldırmıyor onun dışında çok güzel bı ilişki hayatımız var sevdiceğimle😊🌸
Cemrerana evet o iki dk Lara ben de inanamıyorum.
Kis_masali hayır gerçekten vardır olabilir kimseye bişey diyemem ama tedavi edilmeli
Cemrerana var var iki saatte uzun bir sure ama 5 dk 2 3 falan var yani bi anda yükseliş ve bitiş bu kadqr 😒
Dilekyaren inan bir çoğu doğru her kadınin adet süresi yoğunluğu bir değil aynı erkeklerin boşalmasi ereksiyonu gibi. Kendimizden örnek verecek olursam eğer acelemiz yoksa yavaş yavaş sevise sevise 1 saati buluruz. Ve ben eşimin poposunu yalamam ama oral seks yaparken aşağılara da inerim rahatsız etmiyor bu beni aksine eşimi delirtiyor 😏😏😏
Kimsemkimimyaw evet canım uzun bi süre ama kısaltacak imkanımız yok malesef he kısa olsa geciktirici vs kullanırızda buna çözüm yok sadece uzun zaman yapmazsak yani adet sonrası olur lohusalık sonrası vs 40 dk bi saat onun dışında iki saate yakın yani
- Düzenlendi
Dilekyaren sallamıyorlar gayet normal bizimde 1 2 saat ne kadar istesek uzatabiliriz sadece popo yalama yok o ne allah aşkına ya 🤮 ama oral yaparken komple yaparım çıldırmayacak erkek yoktur 😅
Dilekyaren ayy popo yalamak mi iğrenç 🤦♀️ bizde oral var b3n ona o bana yapar on sevişmeyi uzun tutarız cocugu uyutunca 1 saat kesin sürer bazen ilişki süremiz uzadiysa 10 dakikada boşalır
Cemrerana merak ediyom akliniza baska seyler geliyor mu hergangi bisey Benim hersey geliyor ama okadr uzun olmasi bizde imkansz
Dilekyaren walla kuzum ben yeter demesem eşim sabah akşam hiç durmaz bazen diyorum seni doktora götürecem ne bu azgınlık 😅😅😅 şaka bir yana ikimizde sekse düşkünüz . Oral her ilişkide kesin olur anal da çok nadir yaparız . İlişkiye sınır koymuyoruz 😊
Dilekyaren çok düz diyorsun yaa bende aynı fikirdeyim😂😂onlarınki kocaysa bizimki neeee🤣🤣
Dilekyaren popo yalama hariç sallamıyoruz canım. Hava atmak düşüncesiylede yazmıyoruz. Siz nasıl yaklaşmak için can atıyorsanız bende kaçmaya uğraşıyorum bazen bıkkınlık veriyor
Ben yazılanlarda abartı görmedim yazılanlar hep yapılabilecek şeyler uçup kaçmamışlar sonuçta sex yapmışlar😂 he belki cinsel hayatı o kadar güzel değildir abartıyolardır falan onu bilemeyiz ama sanmam sonuçta kimse kimseyi bilmiyo tanımıyo anonim hesaplar doğrudur yani çoğunlukla
Dilekyaren burda kimse kimseyi tanımıyorki kim niye sallasın canım 🙊 herkesin özeli farklıdır bazıları evet çok kısa yazıyor bu beni çok şaşırttı mesela 🤔 Bizim fazla vaktimiz olduğunda bayağı uzun sürüyor ama benim eşim keyif yapmayı seviyor jakuzi keyfi dans ve yavaş yavaş uzun bir ön sevişmeden sonra ikişki oluyor en sonunda birlikte duş
farklı özel kokulu yağlarla masaj yapmak öpmek yalamak en büyük hobisi buda benim çok hoşuma gider öpmediği yalamadığı yer yoktur ama çok keyif aldığını mutlu olduğunu beni böyle çok beğendiğini sadece onu düşünmemi ve rahatlamamı ister bunuda söyler sürekli ikimizde sevişmeyi severiz lakin eşim bir tık daha fazla uğraşmayı sever benle 🥳
Dilekyaren yalan yok bende bazen okuduklarıma inAnmıyorum özellikle 3saat falan cok zor 3saat nedmeek ya🤣